Header Ads

Valorant'ın Yeni Ajanının Oynanış Videosu Yayınlandı! | Coştur Bizi Neon!

 

  Valorant'a yeni gelecek ajan ile ilgili sızıntı haberler etrafta çalkalanırken bombayı patlatan Amazon Prime Gaming olmuştu. Yukarıda gördüğünüz üzere yanlışlıkla karakterin görselini paylaşmışlardı. Resmi tanıtım videosuna ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.

  Valorantla ilgili sızıntı haberleriyle ünlü olan Twitter kullanıcısı Mike'ta Valorant'ın dosyalarında kod adının "Sprinter" olarak kaydedildiğini gösteren bir gönderi paylaşmıştı. Zaten ilk gördüğümüz videodaki repliğiyle hızlı bir karakter olacağını anladığımız ajanımızın adı da "Neon" olarak kesinleşti. Ayrıca Neon'un bir düellocu olacağını belirtmekte de fayda var.

Neon'un sadece yeteneklerini gösteren oynanış videosuna ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 Videoya baktığımızda hangi yeteneklerin tam olarak hangi tuşlara denk geleceği hakkında resmi bir yok. Yine de bazı özelliklerinin ne tarz olacağı anlaşılabiliyor. 

Tanıtım videosunda yeteneklere dair oyun içi kısımlara tek tek baktığımızda hızlı koşma, kayma, sersemletici bir bombaya sahip, düz bir şeritte iki tarafını kapatan elektrik perdesi oluşturma ve son olarakta ulti özelliği olarak öne çıkan tek eliyle düşmanlara elektrik fırlatabilmesi olarak gözüküyor. Videoda gözüken ve burada saydığımız yetenekler karakterin tam yetenek havuzuna sığmıyor gibi gözükse de ilerleyen günler de Riot Games'in resmi açıklamasını sizlere ileteceğiz. Neon hakkında haberleri kaçırmamak için bizi takip etmeye devam edin.

Hiç yorum yok