Header Ads

Şampiyonluk Ligi 2022 Kış Mevsimi Başladı!



Şampiyonluk Ligi’nde 2021 Sezonunun finalistleri Nasr ve Galatasaray e-Spor takımlarıydı. Finalin kazananıysa Galatasaray olmuştu.

League of Legends 2022 Şampiyonluk Ligi'nin ilk hafta maçlarıysa geçtiğimiz zaman içerisinde tamamlandı. League of Legends'ın Türkiye’deki ayağı Şampiyonluk Ligi’nde, 2022 yılı Kış Mevsimi maçlarının oynanmasıyla başladı. 22 ve 23 Ocak tarihlerinde oynanan toplam 10 karşılaşmanın ardından ilk hafta tamamlandı.

İlk Gün:


Yeniden yapılanmaya giden Team Aurora, takıma yeni kattığı Kore asıllı oyuncuları ile galibiyete ulaştı. Günün geri kalan maçlarında 5 Ronin, Papara SuperMassive Blaze ve Dark Passage da galibiyete ulaşmayı başardı.


İkinci Gün:

Beşiktaş, Fenerbahçe derbisinden zaferle ayrılırken, Dark Passage son şampiyon Galatasaray Espor karşısında aldığı zafer ile tahminleri altüst etti. Günün son maçında 5 Ronin, Papara SuperMassive Blaze karşısında da galibiyete ulaşarak ilk haftayı kayıpsız kapattı.


İlk hafta mücadelelerinin ardından Şampiyonluk Ligi’nin zirvesi 3 takım tarafından paylaşıyor: Fenerbahçe Espor, GALAKTICOS ve Team Aurora. TBF’de final oynayan NASR ESPORTS iddialı kadrosuna rağmen henüz galibiyetle tanışmadı. 

Şampiyonluk Lig heyecanı 29 ve 30 Ocak tarihlerinde oynanacak 2. hafta karşılaşmalarıyla devam edecek. Karşılaşmalar lolespor.com adresinden canlı yayınlanacak.

Hiç yorum yok