Header Ads

LEAGUE OF LEGENDS: KİMYA EJDERİ DEVRE DIŞI BIRAKILIYOR!



Kimya ejderi için 1 dakikalık saygı duruşu o7

League of Legends, Sezon öncesi dönemde tanıtılan ve oyuna katılan ejderlerimizden biri olan Kimya Ejderi, maalesef yakında aramızdan ayrılıyor. Bunun en büyük sebeplerinden biri, dengelenemeyen bir güç ve etkisi olması. Haritanın belli bölgelerinde istediğiniz gibi kamufle halde gezmek, oldukça büyük bir özellik.

Diğer bir etki ise, yenilen takımın Kimya Ejderi'ni kendi takımına kazandırması sonucunda aşırı dengesiz bir oyun ortaya çıktığını öne sürdüler. Yapılan anketler ve geri dönüşümler sonucunda ise kaldırılıp devre dışı bırakılmasına karar verildi..

İşte Riot'un söylemiş olduğu sözler;

''Sezon Öncesi Dönem'de Kimya Ejderi, Kimya Ruhu ve ilgili yüzey şekillerini tanıttığımızda onların oyunlarda ilk dört element ejderinden daha etkili olmasını amaçladığımızı belirtmiştik. Ancak geçtiğimiz aylarda sosyal medya üzerinden ve anketler yoluyla bize gönderdiğiniz geribildirimlerde Kimya Ejderi eklendikten sonra özellikle de kaybeden takımdayken oyunların çok can sıkıcı bir hal aldığını belirttiniz.''

Kimya Ejderi'nin bu hallerde olması bizleri gerçekten çok üzdü. Tank şampiyonların bir numaralı Ruh etkisiydi oysa..

Daha fazla detaya ulaşmanız için buraya tıklamanız yeterli olacaktır. Sizleri direkt Riot Games'in yapmış olduğu açıklamalara götürecektir.

Kendinize iyi bakmanız dileği ile, sağlıcakla ve bol limonlu sodalarla kalınız efendiler!

Hiç yorum yok