Header Ads

Geliştirme Aşamasında Olan Korku Oyunu iLL'den Yeni Video Geldi!

 

  Videolarına baktığımızda Resident Evil'in son evrildiği halini andırsa da kendi tarzını hissettiren iLL uzun süren sessizliğini bozdu. Unreal Engine 5 ile geliştirilen FPS korku oyunu, gerek grafikleriyle gerekse genel atmosferiyle oyuncuları şaşırtmaya devam ediyor. Ayrıca oyun içindeki deformasyon olayıyla da vahşeti ve gerilimi sonuna dek iliklerimizde hissedeceğimiz anlaşılıyor.

Bu sene başında fragman ve birkaç oynanış videosu yayınlamış olan iLL geçtiğimiz günlerde bir yenisini daha yayınladı. Daha önce mobil platformlarda oyun yapmış olan dört kişilik Clout Games tarafından geliştirilen oyunun başında ise Oleg Vdovenko var. Grafiksel anlamda herkesin ağzını açık bırakan ekip ilk yayınladıkları videolarla da gözleri üstüne çekmeyi başarmıştı.

Videolardan göreceğiniz gibi, deformasyon aslında oyunun ana dinamiklerinden birini gösteriyor. İnsan suretinde gözüken hastalıklı düşmanların gerçek zamanlı olarak deformasyon geçireceği söyleniyor. Bunun yanı sıra, videodaki pompalı tüfek aracılığıyla düşmana ateş edildiğindeki uzuvların kopma ve parçalanma kalitesi fragmandaki grafiklerden aşağı kalır yanı yok. 

  Unreal Engine 5'in nimetlerinden faydalanan dört kişilik ekibin geliştirdiği bağımsız bir FPS korku oyunu olan iLL'in ne zaman yayınlanacağı hala belli değil. Patreon gibi platformlardan bağış toplayan ekibin yapımlarını en kısa sürede bitirmelerini temenni ediyoruz.

Hiç yorum yok