Header Ads

Forspoken'ın Çıkış Fiyatı 700TL Olarak Belirlendi!

 

Geliştiriciliğini Luminous Productions'ın yürüttüğü yayıncılığını ise Square Enix'in üstlendiği açık dünya rol yapma oyunundan yeni haberler var. Forspoken'ın resmi çıkış tarihi ve ülkemizde oyun severlerin karşısına çıkacağı fiyatı belli oldu.


Grafikleriyle oyuncuların heyecanını kamçılayan oyun PlayStation 5 ve PC için 24 Mayıs 2022'de piyasaya sürülecek. Bu iki platforma yayınlanacak olan oyunun ülkemiz için belirlenen çıkış fiyatı ise 700TL. Oyun hakkında daha fazla bilgiye aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Forspoken, güzel ve zalim Athia topraklarına götürülen New York'lu genç Frey'in yolculuğunu anlatıyor. Evine dönmenin yollarını arayan Frey, yeni edindiği sihirli güçleriyle geniş toprakları aşmak ve devasa canavarlarla savaşmak zorunda.


Güzel Ama Zalim Bir Açık Dünya -

  Son teknolojiyle hayata getirilmiş, göz alıcı grafiklere sahip muazzam manzaralara ve ilginç yaratıklara ev sahipliği yapan geniş Athia diyarlarını keşfet.


Özelleştirilebilir Büyü Cephanesi -

  Hızlı ve heyecan verici ya da stratejik ve temkinli gibi farklı oyun tarzları sunan çok çeşitli güçlü yetenekleri kullanarak ürkütücü canavarlarla yüzleş.


Sezgisel, Büyüyle Zenginleştirilmiş Parkur -

  Duvarları aş, kanyonları geç, baş döndüren yüksekliklerden atla ve geniş topraklarda koş. Frey'in eşsiz yetenekleri açık dünyayı kolaylıkla arşınlayabilmesini sağlar.


Forspoken Mağaza Sayfaları

Hiç yorum yok