Header Ads

League Of Legends Worlds 2021'in Şampiyonu Belli Oldu



En iyilerin çarpıştığı League Of Legends Worlds 2021 tamamlandı. Günlerdir beklenen maç Damwon Gaming(DWG) ve EDward Gaming(EDG) arasında gerçekleşti. Toplamda 5 raundluk bir final maçı çıkarıldı, karşılaşma öncesinde inanılmaz bir "Kim Alır" oylaması yapıldı. İzleyicilerin %85'lik kısmı, oyunu DWG'den yana kullandı.


Geçen senenin şampiyonu olan DWG, belli ki izleyicilerin çok büyük bir kısmı tarafından bu yılın kazananı olması düşünülüyordu. İki takımdan sadece birisi kupayı alabilecekti. 

Aynı zamanda her biri 18 karat beyaz altın ve özel kesim bir safir mücevherinin yanı sıra efsaneleşmiş Sihirdar'ın elleri arasına sabitlenmiş bir elmas içeren Worlds 2021 Yüzüğü, kupanın yanında; galip olan takıma bahşedilecekti.


Sizleri fazla merakta bırakmadan... İşte Worlds 2021 Turnuvası'nın Şampiyonu,

EDward Gaming!


 

 Turnuvayı 3-2'lik bir skor ile kazanan EDW, hem kupanın hem de yüzüğün sahibi oluyor! Bunun yanı sıra, maç boyunca sergilediği oyun tarzı ve aldığı doğru kararlar ile, orta koridor oyuncusu Scout; takımının en değerli oyuncusu seçildi!

Vay canına, bir Worlds turnuvasının daha böyle heyecan verici geçeceği tahmin dahi edilemezdi. Geçen yıldan ayrı olarak, bu turnuva beklenmeyen sonuçları ile herkesi şaşırttı diyebiliriz. Bir sonraki turnuvada görüşünceye dek, kendinize iyi bakın!



Hiç yorum yok