Header Ads

Valorant'ın Yeni Ajanı Hakkında İpuçları Var!


 Resmi olarak oyuna gelecek bir ajan duyurusu olmasa da oyun dünyasında sızıntı haberler olmazsa olmazlardandır.

floxay isimli bir veri madencisinin ulaştığı bilgilere göre "Deadeye" isimli ajanın 3. Bölüm 3. Kısım ile 2 Kasım'da oyuna eklenmesi planlanıyor.

Yazının başlık fotoğrafında gördüğünüz çizim de daha önceden yayınlanmış "1. Yıl Valorant" videosundan bulunan ipuçlarından getirilmiş bir fotoğraf. Videonun 38. saniyesinde duvarda konsept çizimleri gözüken karakterin, ayrıca 3:21 dakikasında hızlıca geçen görseller arasında da anlık gözüktüğü fark ediliyor. Bu bilgilerin hepsi de yine floxay isimli kullanıcı tarafından sızdırılmıştı.



Yeni Ajan Hakkında Yapılan Resmi Açıklamalar

Oyuna yeni bir ajan geleceğine dair resmi bir açıklama yapılmasa da karakter yaratıcılarından John Goscicki, Ajanların Durumu yazısında yeni ajan ile ilgili şunları söylemişti:

“Biraz geri çekilerek kadroya yeni bir Gözcü katmanın farklı yollarını düşünmeye başladık. Mekanik açıdan rakibin önüne geçmeye odaklanan, bunun yanında nişancılığa da önem vererek biraz daha gösterişli hale gelen bir Gözcü düşünüyoruz.”


Bu açıklamaya göre, oyunda rakip takımın arkalamasını önleyen Killjoy ve Cypher ajanlarına ve Sage gibi defansif gözcülere kıyasla daha farklı bir gözcü düşünülüyor. Resmi olmayan adıyla Deadeye oyuna eklendiğinde Gözcü sınıfında kartlar yeniden dağıtılacak gibi duruyor. 

Hiç yorum yok