Header Ads

Rockstar Ağzındaki Baklayı Çıkardı! | GTA Triology Resmen Duyuruldu!

 


Geçtiğimiz aylarda GTA Triology hakkında çıkan sızıntı haberler doğrulandı. Rockstar bugün resmi olarak GTA 3, Vice City ve San Andreas için "GTA Triology Definitive Edition" paketini duyurdu.

Rockstar YouTube ve Twitter hesabından yayınladığı aşağı yukarı yirmi saniyelik "teaser" niteliğindeki videoları paylaşarak aylardır ortalıkta dönen sızıntı haberleri doğruladı.

Rockstar'ın duyurmasıyla resmiyet kazanan GTA Triology Definitive Edition, 2021 yılında PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacak. 2022'de ise iOS ve Android cihazlar için çıkış yapacak.

Bu pakette GTA III, GTA: Vice City ve GTA: San Andres oyunlarının grafik ve oynanış açısından yenilenmiş halleriyle göreceğiz. Oyun hakkında çok fazla detay açıklanmasa da, bir remake'ten çok remastered tadında olacağı, yani oyunları sil baştan bir mantıktan çok sadece belli çerçeveler içinde geliştirilmiş olduğu düşünülüyor.


Ayrıca belirtmeden de geçmeyelim, Triology'nin yayınlanmasıyla beraber bu üç oyunun orijinal halleri tüm dijital platformlardan kaldırılacak. Yani oyunun orijinal halini satın almak isteyenler için paket yayınlanmadan önce son günleri diyebiliriz.

Hiç yorum yok