Header Ads

GTA San Andreas Sanal Gerçekliğe Geliyor! Rockstar Durdurak Bilmiyor!

 

Geçtiğimiz günlerde GTA San Andreas'in sanal gerçeklik ekipmanları için geliştirildiği duyuruldu.

Hem Facebook kurucusu hem de sanal gerçeklik ekipmanı şirketi Oculus'un sahibi olan Mark Zuckerberg, Perşembe günü Facebook Connect canlı yayını sırasında GTA San Andreas'in sanal gerçeklik makineleri için geliştirildiğini duyurdu.

"Şimdiye kadar yapılmış en büyük oyunlardan biri olduğunu düşündüğüm bu yeni sürüm, oyunculara bu ikonik açık dünyayı sanal gerçeklikte deneyimlemenin tamamen yeni bir yolunu sunacak." - Mark Zuckerberg

Oculus'un internet sitesinde de "Bugün Connect'te Rockstar Games klasiği Grand Theft Auto: San Andreas'ın Quest 2 için geliştirilmekte olduğunu duyurduk. Oyunların en ikonik açık dünyalarından birini deneyimlerken (tekrar veya ilk kez) Los Santos, San Fierro ve Las Venturas'a yeni bir bakış açısı edin. Bu uzun yıllar süren bir proje ve size daha fazlasını göstermek için sabırsızlanıyoruz." sözlerine yer verildi.

GTA serisindeki oyunlar için VR olayı mod olarak denense de, ilk defa resmi bir duyuruyla geliştirildiği haberini alıyoruz. GTA serisinin en önemli oyunlarından biri olan San Andreas'in bu sürümüyle bizleri özel bir deneyim bekliyor.

Hiç yorum yok