Header Ads

League of Legends Worlds 2021 Grupları Belli Oldu!


Her yıl eSpor dünyasında bir iz bırakan World 2021 etkinliğinde rekabet edecek takımların grupları belli oldu! Dünyanın dört bir yanından birbirleriyle mücadele etmek için hazırlanan eSpor takımları bu heyecanı bu yıl İzlanda'da deneyimleyeceklerdi.

Geçtiğimiz zaman içerisinde Riot tarafından sunulan bir canlı yayında belirlenen gruplar, Ön Eleme ve Ana Gruplar olmak üzere ikiye ayrılıyor.

İçerisinde temsilcimiz Galatasaray eSpor takımının da bulunduğu ön eleme grubu A ve B grubu olmak üzere kendi içerisinde ikiye bölünüyor;


Her yıl olduğu gibi bu yıl da beşli takım formatını kullanan Riot Games, Ana Grup aşamasına yükselmek için mücadele edecek takımları yukarıda ki gibi kurayla belirledi. Temsilcimiz Galatasaray'ın bu gruptan güzel bir başarıyla bir üst aşamaya çıkmasını şimdiden dilemeye başladık bile!

Aynı zamanda belirlenmiş Ön Eleme aşamasına katılmadan mücadeleye başlayacak Ana Gruplarsa aşağıdaki gibi olacak;


Oldukça çetin bir rekabetin yaşanacağı mevcut takımlardan da belli olabiliyor. Geçtiğimiz yılın şampiyonu DAMWON ise A grubunda bir 2019 yılının şampiyonu FPX ile aynı grupta yer alıyor. Tabloda ki boş yerlerinse Ön Elemeden sağ çıkan takımlarla doldurulacağını hatırlatalım.

Tüm eSpor severler tarafından heyecanla beklenen Worlds 2021, 5 Ekim'de başlayacak ve 6 Kasım'a kadar sürecek. Takımlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için lolespor.com adresine göz atabilirsiniz. 

Peki, siz kimi destekliyorsunuz bu mücadelede? 

Hiç yorum yok