Header Ads

League of Legends 11.19 Yama Notları Yayınlandı!


"Kime neye yine neler olmuş? Hatta kim bunlar?" muhabbetinin tekrardan bizlerle olduğu bir yama notları haberiyle daha sizlerleyiz. Limonlu sodanızı hazır edin, zira bu yamada güçlendirmeler ve yeni şeyler ağzınızı kurutacak kadar fazla!

Bu yamanın zayıflayan garibanları tarafında en çok dikkat çekeni Ryze ve Varus oldu. Zira hem profesyonel arenada hem de yüksek liglerde çokça tercih edilen aynı zamanda bir o kadar güçlü olan şampiyonlardı. Biraz iyi olmuş diyebiliriz sanırsam?

Güçlenen tarafta ise "Ama abi bunu niye güçlendirmişler ki?" diyeceğimiz bazı şampiyonlar olsa da bunların bir nevi şampiyonun potansiyelini sunmak için olduğunu unutmayalım. Yani ufak değişiklikler diyelim, güçlendirme değil. Yoksa kim niye doymak ne bilmeyen Cho'yu güçlendirsin ki? Şaka bir yana geç oyuna kalmış bir Fizz'i merak etmiyor değilim şimdi...

Kayn severlerin beklediği an sonunda geldi! Artık Kayn yeni bir kostüme sahip! Hem de oyunun en fantastik kostümlerinden birine! Yayınlandığı gibi haberini verdiğimiz yeni Şafakgetiren ve Gecegetiren serisi ile ilgili yazımıza buradan ulaşabilirsiniz. 2021 Dünya Şampiyonası'na özel kostümün talihlisinin Jarvan olduğunu da unutmadan belirtelim.

Şafağın Gölgesi Vex

Kara Sis'ten beri merakla beklenen, birçok Türk Gencini anımsatan Kasvetperver Vex sonunda vadiye vardı! Kendisi hakkında daha fazla bilgiye ise tam buradan ulaşabilirsiniz.

Birçok yeniliğin bizlerle buluştuğu 11.19 yamasında aynı zamanda 2021 Dünya Şampiyonası etkinlik haline gelecek. 

Bizden şimdilik bu kadar. Yama hakkında daha detaylı bilgiye buradan erişebilirsiniz. 11.20'de görüşmek dileğiyle. Sağlıcakla kalın!

Hiç yorum yok