Header Ads

Yeni Şampiyon Akshan'ın Yetenekleri, Kostümü Ve Çıkış Tarihi

 

Henüz bugün görseli sızdırılan Akshan'ın, yetenekleri, kostümü ve çıkış tarihi sızdırıldı! İşte Akshan'ın yetenekleri;

Pasif - Dirty Fighting

Akshan'ın sıradan ve yetenek vuruşlarından her üçüncü vuruşu fazladan fiziksel hasar verir. Eğer hedef şampiyonsa, Akshan kalkan da kazanır.

Saldırısından sonra Akshan, hasarı daha az olan ikinci bir atış yapar. İkinci vuruş sıradan vuruşlar gibi iptal edilebilir. Akshan ikinci vuruşunu iptal ederse fazladan hareket hızı kazanır.

Q - Avengerang


Akshan rakibin çarptığında yerini belirleyen ve fiziksel hasar veren bir boomerang fırlatır. Boomerangın menzili her rakibe çarpmasında artar. Rakipler boomerangın gidiş ve dönüşünde de hasar alabilirler.

W-Going Rogue


Pasif: Rakip şampiyonlar Akshan'ın müttefiklerini öldürdüğünde, Alçak olarak işaretlenirler. Akshan, Alçak olarak işaretlenmiş şampiyonu öldürdüğünde fazladan altın kazanır ve Alçak tarafından öldürülen müttefikler başlangıç üssünde yeniden doğarlar. Alçak işareti ise diğer tüm rakiplerden kaldırılır.

Aktif: Akshan kısa süreliğine kamuflaja bürünür. Duvara yakınken süre kısıtlaması olmadan kamuflaja bürünür. Akshan bu esnada Alçak olarak işaretlenmiş şampiyonların izlerini görebilir. Ayrıca onlara doğru ilerlerken bonus hareket hızı ve mana yenilemesi kazanır.

E- Heroic Swing


Akshan fırlattığı ilk duvara sabitlenen bir kanca fırlatır. Sabitken, kullandığı yöne doğru bu yeteneği bir daha kullanabilir ve duvarın etrafında süzülebilir. Süzülürken en yakın rakibe fiziksel hasar veren mermiler ateşler. Yetenek süzülürken bir daha kullanılırsa, kullanıldığı yöne doğru atlar ve final atışını yapar.

Heroic Swing'in bekleme süresi Akshan bir katletme yaptığında sıfırlanır.

R-Comeuppance


Akshan hedef rakibe kilitlenerek silahına mermi yüklemeye başlar. Sürenin ardından yetenek tekrar kullanılarak Akshan biriktirdiği mermileri serbest bırakır. Mermilerin her biri isabet ettiği ilk minyon, şampiyon yada yapının eksik canına bağlı olarak hasar verir.

Akshan Comeuppance'i ateşlerken normal yürüyebilir ve Heroic Swing yeteneğini kullanabilir.

Şampiyonun yetenek önizleme videosu;


Siber Pop Akshan Sanat Görseli;



Şampiyon hakkında haberlerimiz şimdilik bu kadar. Akshan'ın 11.15 yamasında çıkacağını da söyleyelim. 11.15 yaması 21 Temmuz'da canlı sunucularda oynanabilir olacak. Daha fazla gelişme için takipte kalın. Şimdilik sağlıcakla!

Hiç yorum yok