Header Ads

Diablo 4'ten Yeni Haberler Ve Görüntüler!

 


2019'da BlizzCon'da duyurulan ve Blizzard tarafından geliştirilen Diablo 4'ten olumlu haberler var! Şahsi olarak da heyecanla beklediğim Diablo 4'te, RPG tarzı karakter özelleştirme seçenekleri olacak. Seçtiğimiz karakteri ırkından, saç tipine kadar kendimiz şekillendirebileceğiz. Ayrıca karakterimizin sınıfına özel zırhları ve silahları da özelleştirme seçeneğimiz olacak. 

Konu hakkında açıklama yapan Baş Karakter Tasarımcısı Arnaud;

"Karakterinizin, yüzünü, saç stilini, sakalını ve kaşlarını belirleyebilecek ve piercing, küpe, makyaj ve vücut boyası-dövme gibi aksesuarlar ekleyebileceksiniz. Aynı zamanda karakterinizin üzerindeki renklerle oynayabileceksiniz. Bazı şeyler karakterlerin sınıflarının arka planlarını desteklemek için özel olacak ama yine de çoğu şey sınıflar arasında paylaşılabilecek." açıklamasında bulundu.


Görmeyenler veya hatırlamak isteyenler için Diablo 4'ün film tadındaki duyuru fragmanı


Aynı zamanda oyunun "Pre-Alpha" sürümünden bazı görüntüler paylaşıldı. Görüntülerde dikkat çekilmek istenen nokta ise "Son hali değil" yazısı oldu.


Karakter Irkları ve Yüz, saç gibi detayların özelleştirilmesi.


Crusader sınıfına ait bir karakter.


Rogue sınıfına ait bir karakter.


Barbarian sınıfına ait bir karakter.


"Hail Lilith!" Lilith'i selamlayın! Çünkü bölüm sonu canavarımız o olacak. Yani, sanırım..

Dişi şeytan olur da Succubus olmaz mı?


Ne olduğu hakkında tam bir fikrimin olmadığı şeytani bir varlık.


Pre-Alpha sürüm olmasına rağmen modeller gerçekten harika duruyor(özellikle Lilith). Tepeden görerek oynayacağımız bir oyuna göre harika bir iş çıkarıldığı ortada. Ancak ne kadar güzel olsalar da oyunun ne zaman çıkacağına dair net bir tarih yok. Blizzard, oyunun 2021 yılı içerisinde çıkmayacağını duyurdu. Şimdilik gelişmeler için takipte kalın. Sağlıcakla!


Hiç yorum yok