Header Ads

VFŞL Yaz Mevsimi 3. Hafta'da Bolulu'dan Açıklamalar!



 Vodafone Freezone Yaz Mevsimi 3. haftaya tüm hızıyla giriş yapan Galatasaray Esports rakibi Papara SuperMassive ile karşılaştı. Maça favori olarak başlayan Galatasaray ekibi yasaklama ekranında da kendini göstermeyi bildi.

Papara SuperMassive takımının Xin Zhao ve Lulu kombosunu rakibine kaptırması, üzerine Bolulu'nun oldukça başarılı olduğu Zoe seçimini yapmasına izin vermesiyle işler kötüye gitmeye başlamıştı.

Karşılaşmanın henüz başlarında Papara SuperMassive'in Bulut Ejderi'ni almasına karşın Galatasaray Espor kısa bir süre sonrasında Mojito'nun Xin Zao performansıyla ilk kanı almayı başardı.

Artık harekete geçmeleri gerektiğini düşünen Papara SuperMassive nehir bölgesinde yakaladıkları pusu şansını ellerinde ne var ne yok Mojito'nun üzerine fırlatarak kullandılar. Galatasaray Espor'un hazırlıklı bir durumda olduğu bu savaşta Galatasaray herhangi bir kayıp vermezken rakibiyse üç oyuncusunu kaybetti.

Galatasaray Espor, orta oyunda ilk önce Baron, ardından da toplamda üçüncüye ulaşacakları Alev Ejderi güçlendirmelerini aldıktan sonra oyun önemli kırılma noktalarına ulaştı.



Kişisel hataların üzerine takımsal hatalar da eklendiğinde oyun artık hangi yöne doğru evrileceğini göstermeye başlamıştı. Papara SuperMassive teker teker devrilirken, önce Noxus kuleleri ardından da Noxus'un yıkılmasıyla maç sona erdi.

Karşılaşmayı 13-2 gibi çok üstün bir skorla bitiren Galatasaray Espor, namağlup serisini bozmamaya kararlı görünüyor.

Karşılaşma sonrasında Bolulu'nun LoL Mecmua okuyucularına olan açıklamalarını aşağıda bulabilirsiniz.

LoL Mecmua: Galatasaray'ın en iddialı olduğu dönemdesiniz, sizi diğer takımlardan ayıran şeyin ne olduğunu düşünüyorsunuz?

Bolulu: Şu an bizi diğer takımlardan ayıran en önemli şey, daha yetenekliyiz, daha tecrübeliyiz ve en önemlisi daha iyi bir takım olmamız.

LoL Mecmua: Üçüncü haftaya kadar namağlup olmanın verdiği stres maçı kazanmanızı nasıl etkiledi?

Bolulu: Zaten win streak'imizi devam ettireceğimizi biliyorduk, o yüzden üzerimizde pek fazla baskı yoktu.

LoL Mecmua: 5 maçta sadece bir kere öldün, neredeyse mükemmel bir KDA'ya sahipsin. Bu üzerinde bir baskı oluşturuyor mu?

Bolulu: Şu an istediğimiz oyunu oynuyoruz ve bunun sayesinden bu KDA'ya sahibim. Stres oluşturmuyor çünkü oldukça doğal geliyor, stilimin bu olduğunu düşünüyorum. 

Mejai alıyorum ve ölümsüz maçlar geçiriyorum.


Hiç yorum yok