Header Ads

Nintendo Switch'e Rakip mi geliyor? Apple'dan Taşınabilir Mobil Oyun Konsolu İddiası!



Teknoloji devi Apple'ın Nintendo Switch benzeri taşınabilir mobil oyun konsolu geliştirdiği söylentileri ortalıkta kol gezmeye başladı. Hali hazırda Arcade sistemiyle bol bol ses getiren Apple, biz oyun severlere tatlı haberlerle gelmeye başlıyor.

Daha öncesinde oyun odaklı bir Mac geliştirileceği iddia edilmesine rağmen böyle bunun gerçek olmadığı kısa zamanda anlaşıldı. 

Şimdi ise tamamen farklı bir alanda Nintendo Switch'e rakip olurcasına iddialar ortaya atılmaya başlandı. Şunu belirtmeliyiz ki, bu iddialar pek sağlam bir zemine oturmuyor. Ama neden umutlanmayalım ki? Çünkü kalite Kaf Dağı'nın ardından parlıyor ♥



Verilen bilgilere göre hibrit bir oyun konsolu geliştirildiği belirtiliyor. İlgili konsolun A ya da M serisi bir işlemciye sahip olmayacağı söylentiler arasında.

İçerisinde Ray Tracing desteğinin yer alacağından tutun, yeni bir işlemci serisinde üretim yapılacağına kadar bol bol bilgi verilmiş. Öyle ki Apple ile görüşmeler yapıldığı bile söylenenler arasında.

Sonuç şu ki, henüz elimizde yeterli bilgi ve kaynak olmamasına rağmen bir tık heyecanlandık. Apple Arcade mükemmel bir sistem olmasa da geliştirilmeye oldukça açık. Kim bilir, bu sefer iddialar doğru çıkar da oyun sektörüne yeni bir soluk daha gelir. 




Kaynak: TweakTown

Hiç yorum yok