Header Ads

MSI 6. Günde Favoriler Savaş Alanına İndi. Grupta Son Durum

 


MSI'ın 6. günü C grubunun çekişmeli maçlarına sahne oldu. 6. günde oynanan karşılaşmalar ile grup aşaması sona erdi.

Günün ilk karşılaşmasında turnuvanın favorilerinden olan DAMWON KIA, kendisinden beklenen başlangıcı yapamayan Cloud9’a karşı istediği oyunu ortaya koyamadı ve C9 karşısında sürpriz bir mağlubiyet aldı. DAMWON KIA Bu galibiyetle beraber Cloud9 takımlarının kötü gidişine dur dedi. Gruptan çıkmak için önemli bir adım attı.  

DAMWON KIA ise DetonatioN FocusMe karşısında ortaya koyduğu umut vermeyen oyun devam ederek ilk mağlubiyete neden olurken, son dünya şampiyonunu diğer favori RNG ile karşılaştırıldığında zayıf kaldığı göründü.

 



Günün 2. mücadelesinde DetonatioN FocusMe ve Gillette Infinity Esports karşılaştı.  Grup üçüncülüğü için mücadele eden iki ekip arasında yaşanan mücadelede oyunun erken safhalarında başlayan DFM üstünlüğü çığa dönüştü. DFM İnfinity’den ilk karşılaşmalarının intikamını alarak güzel bir oyun ortaya koydu. Bu güzel oyunda ise en göze batan oyuncu harika Gnar performansıyla "Evi" oldu.

 

Günün 3. Maçında DAMWON KIA  ve Gillette Infinity Esports kim daha çok hata yapacak yarışması düzenledi. Grubun mutlak favorisi olan Damwon Kia yine ve yeniden Beryl’in maçı satma denemeleri ve baron çaldırma girişimleriyle akıllardaki soru işaretlerine yenilerini eklese de bireysel performanslar ile maçı kazanmayı bildi. Takımın liderliği devam ediyor..

Günün 4. Maçında Cloud9, ilk maçta sürpriz bir şekilde yenildikleri DetonatioN FocusMe ile karşı karşıya geldi. Galibiyet ve mağlubiyet sayıları eşit olan iki takımın ipleri kendi eline alabilmesi için kazanması gereken bir maçtı. Güne moralli başlayan ve turnuva başlangıcında alınan 2 mağlubiyetin arkasından 2 galibiyet alarak hem oyununu hem de gruptaki yerini düzelten C9, DFM karşısında galibiyet alarak rakibinin önüne geçti. Gruptan çıkmak adına önemli bir adım attı ve grup lideri ile aralarındaki farkı azalttı.



Günün 5. Maçında DAMWON KIA ve DetonatiN FocusMe karşılaştı. Gruptan lider çıkmak isteyen DAMWON KIA için kazanılması zorunlu olan bu karşılaşmada DAMWON KIA, DFM karşısında yine tutuk başladı. Kötü bir performans gösterdi. Showmaker ve Canyon’ın Diana-Yasuo kombosu ile oyunu takım savaşlarıyla kazanarak grubu lider bitirdi.


Günün 6. karşılaşmasında gruptan çıkmayı garantileyen Cloud9 ile gruptan çıkma şansı kalmayan Gillette Infinity Gaming karşı karşıya geldi. Infinity Gaming her ne kadar en önemli oyuncusu olan Whitelotus’a istediği skor ve kaynakları aktarmayı başarsa da Cloud9’ın yıldız oyuncusu Perkz’ün Lucian ve Gangplank oynayan Buggex’i haritadan adeta silmesi ile maçtan yenik ayrılan taraf oldu. Böylece MSI macerasının sonuna geldiler.



Hiç yorum yok