Header Ads

League of Legends Dr. Mundo'yu Yenilendi!



Zaun’un delisi Dr. Mundo’ya gelecek olan reworkun ayrıntıları belli oldu. Ä°ÅŸte League of Legends’in en eski ÅŸampiyonlarından biri olan Mundo’nun yetenek ve yeni görünümü haberimizde.


Yetenekler

Pasif

Dr. Mundo kendisine isabet eden bir sonraki kitle kontrolü etkisine karşı direnir. Bunun yerine mevcut canını kaybeder ve yakınına bir kimyasal haznesi bırakır. Dr. Mundo haznenin üstünden geçerek onu alabilir. Hazne azami canının belli bir kısmını yeniler ve pasifinin bekleme süresi azalır. Rakipler haznenin üstünden geçerek onu yok edebilir. 





Q- MÄ°KROPLU TESTERE

Dr. Mundo isabet ettiÄŸi ilk rakibe mevcut canına baÄŸlı olarak büyü hasarı veren ve onu yavaÅŸlatan mikroplu bir testere fırlatır. 



W- ÅžOK TERAPÄ°SÄ°

Dr. Mundo kendisini birkaç saniyeliğine çarparak yakınındaki rakiplere sürekli büyü hasarı verir ve aldığı hasarın belli bir kısmını gri can olarak biriktirir. Dr. Mundo sürenin sonunda yakınındaki rakiplere anlık büyü hasarı verir ve bu saldırı bir rakibe isabet ederse geri cana eşdeğer miktarda iyileşir. Dr. Mundo, Şok terapisi'ni yeniden kullanarak yeteneğin etkilerini erkenden sonlandırabilir.



E-BEYÄ°N SARSINTISI 

Pasif- Dr. Mundo eksik canına baÄŸlı olarak artan ilave saldırı gücüne sahiptir. 
Aktif- Dr. Mundo sağlık çantasını bir rakibin kafasına geçirerek ona ekisk canına bağlı olarak fiziksel hasar verir.



R- DOZ AÅžIMI 

Dr. Mundo vücuduna kimyasal pompalayarak anlık olarak eksik canının yüzdelik bir bölümünü eÅŸdeÄŸer miktarda iyileÅŸir. Daha sonra uzun bir süre boyunca azami canının belli bir bölününe eÅŸdeÄŸer miktarda iyileÅŸirken hareket hızı ve saldırı gücü kazanır. 


League of Legends’in en eski ÅŸampiyonlarından biri olan ve daha önceden ÅŸampiyona rework getirileceÄŸi söylenen Mundo yeni görünümüne kavuÅŸmak üzere. Mundo’nun rework’u henüz LoL sunucularında aktif deÄŸil fakat çok yakında gelmesi bekleniyor. Ä°lk olarak PBE‘de test edilecek olan rework daha sonrasında canlı sunuculara gelecek.

Hiç yorum yok