Header Ads

VFŞL 2021 Kış Mevsimi İlk Finalisti Belli Oldu: SUP vs FB Yarı Final Özeti

Bu hafta VFŞL Yarı Final maçlarıyla sizlerleyiz. İlk gün, Sup ve FB karşılaştı. Gelin bakalım neler olmuş: 

1. Maç


İlk maç Sup'un ilk ejder olan Okyanus Ejderi'ni almasıyla başladı. İlk kan ise Elramir'in Kireas'ı kesmesiyle aktı ardından Oncan da Ksaez'i kesti. Ardından Fenerbahçe Alamet'i aldı fakat bunun üzerine 3 kill verdiler. Daha sonrasında Supermassive Dağ Ejderi'ni aldı. Bulut Ejderi sırasında takım savaşı çıktı ve ejderi FB tarafı aldı fakat savaşı kaybettiler. Sup bu durumdan yararlanarak Baron ve ardından Bulut Ejderi'ni aldı. Diğer bir Bulut Ejderi'nde çıkan takım savaşında Fenerbahçe katliam yaptı ve ejderi aldı. Son olarak da Baron önünde çıkan bir takım savaşı sonucu Sup katliam aldı ve oyunu bitirip seride 1-0 öne geçmeyi başardı.



2. Maç


Maç büyük bir oranda Supermassive'in üstünlüğüyle geçti. İlk kan üst koridorda Ragner, Kireas ve Absolute'un Oncan'ı kesmesiyle aktı. Sup, ilk ejder olan Bulut Ejderi'ni ve ardından Vadinin Alameti'ni aldı. Ardından Fenerbahçe Okyanus Ejderi'ni ve Alamet'i aldılar. Bunun ardından ise büyük bir Sup üstünlüğü başladı. Önce Alev Ejderi alındı. Daha sonra diğer bir Alev Ejderi için takım savaşı oldu. Savaşı Supermassive katliam alarak kazandı ardından ejderi ve Baron'u aldılar. Baron sonrası gerçekleşen savaşı da Sup kazandı ve seriyi 2-0 önde götürmeye devam etti.


3. Maç


Serinin üçüncü maçında ilk kan Absolute ve Kaori'nin Sparz'ı kesmesiyle aktı. Ardından Sup, Okyanus Ejderi'ni aldı. Daha sonra FB üstünlüğü başladı ve Dağ Ejderi'ni aldılar. Alameti de alan Fenerbahçe alt koridordan ilk kuleyi aldı. Bulut Ejderi'ni de alarak üstünlüklerine devam ettiler. Bir sonraki Bulut Ejderi öncesinde çıkan savaşı alan Sup ejderi ve Baron'u alarak buradayız dediler. Bol kaoslu geçen maçta tekrar ejder öncesi savaş çıktı ve Fenerbahçe ejderi aldı. Ardından Baron'u da alan FB, iyice öne geçti ve çıkan takım savaşlarında üstünlük göstererek seriyi 2-1'e getirdiler.


4. Maç


Dördüncü maçta ilk kan alt koridorda Elramir, Neramin ve Sparz'ın Absolute'u kesmesiyle aktı. İlk ejder olan Dağ Ejderi'ni ise Sup aldı. Fenerbahçe cevap olarak Alamet'i alıp üst koridordan ilk kuleyi aldı. Ardından kazandıkları üstünlükle Fenerbahçe önce Alev Ejderi'ni daha sonra da Okyanus Ejderini aldı, hemen arkasından yaptıkları takım savaşını da kazandı. Tekrar büyük bir üstünlükle kazandıkları takım savaşı sonucu hem Baron'u hem de Okyanus Ejderi'ni aldılar. Fenerbahçe tekrar Okyanus Ejderi'ni ve ruhu almaya başardı. Ardından da Baron'u aldı ve seriyi 2-2'ye getirmeye başardılar.
 

5. Maç


Finalisti belirleyecek son maçta ilk ejder olan Alev Ejderi'ni Fenerbahçe tarafı aldı. İlk kan ise alt koridorda çıkan savaş sonucu Neramin oldu. Sonraki ejder olan Okyanus Ejderi'ni ise Sup aldı. Ejder öncesi çıkan savaşta Sup üstünlükle ayrıldı ve Bulut Ejderi'nin sahibi oldu. Fenerbahçe gerçekleşen takım savaşını kazanıp Baron'u ele geçirdi. Ardından yapılan güzel bir savaşla Fenerbahçe kazandı ve finale adını yazdıran ilk isim oldu! Serinin MVP'si ise Stillnumb oldu.



Hiç yorum yok