Header Ads

RÖPORTAJ: Genç Yetenek CSE Kuzuur




Valorant e-Spor dünyasına bomba gibi düşen Cyber Skull'ın yükselen genç yeteneği Uğur "Kuzuur" Kiremitçi ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

LoL Mecmua: Kuzuur kimdir? Cyber Skull öncesinde neler yapıyordun? Bize hikayeni anlatır mısın? 

Kuzuur: Ben ilk FPS oyunlarına C.S. 1.6 ile başladım, çok eğleniyordum. Sonrasında CS:GO'ya başladım. CS:GO'da kendime hedef koydum global olmak için sonrasında global oldum. Sonra Valorant çıktı Valorant'a başladım başta çok ısınmamıştım sonrasında alıştıkça sevmeye başladım.

LoL Mecmua: Peki FPS oyunlarına ilk başladığında kaç yaşındaydın?

Kuzuur:
Tam hatırlamıyorum ama 10-11 yaşlarımda başladım. Globala ulaştığımda 14-15 yaşlarımdaydım. 





LoL Mecmua: BBL maçına giderken yolda da çok fazla dikkati üzerine çektin ama özellikle BBL maçından itibaren sahne ışıklarını üstünde gördük ve isminden sıkça bahsettirdin. Bunun üzerinde bir baskısı oluyor mu? Böyle bir üne kavuşacağını düşünüyor muydun, şuan neler hissediyorsun?

Kuzuur: Hiç düşünmüyordum böyle bir şey olacağını ama görünce çok mutlu oldum. O yüzden daha fazla çalışmaya başladım ki beni izleyenleri geride bırakmayayım diye öyle :) 

LoL Mecmua: Jett dışında çalıştığın ya da oynamak istediğin bir ajan var mı? Kendini Jett ya da oynadığın oyunla ilgili eleştirmen gerekse ne söylerdin? 

Kuzuur: Benim aim yeteneklerim daha iyi olduğu için böyle yetenek üzerine değil de daha kolay ajanlar mesela Jett dışında Sage oynardım, yani entryler hariç entry oynayacaksam Reyna falan alırdım. 




LoL Mecmua: Bize çalışma tempondan bahsedebilir misin? Hem antrenmanlarında hem de günlük yaşantında neler yapıyorsun? Nasıl bu seviyeye gelebiliyorsun?

Kuzuur: Günlük yaşantımda sadece Match Making oynamadan önce poligon belki bir iki tane ölüm kalım ama turnuvalara girmeden önce Kovaak 2.0 diye bir aim uygulaması var, onu kullanıyorum. Orada bir tane liste var, onu bitiriyorum bir kere ondan sonra oyuna girip biraz poligon iki tane ölüm kalım maçı ya da bir tane o kadar. 

LoL Mecmua: Son olarak takipçilerine ve hayran kitlene neler söylemek istersin?

Kuzuur: Ben de onları çok seviyorum. <3




Hiç yorum yok