Header Ads

Free Fire'dan Ramazan Turnuvası

Garena Free Fire oyun heyecanını Ramazan boyunca yaşayacak oyuncuları sürpriz hediyeler bekliyor.

Garena Free Fire’ın gerçekleştireceği Ramazan Kupası’nda 288’er takım dört farklı ön eleme grubunda mücadele edecek. Toplamda 1.152 takımın mücadele edeceği turnuva oyunseverleri bekliyor.

Toplamda 30.000 TL ve 100.000 Free Fire Elmas’ı ödüllerinden oluşan bu büyük kupanın ön elemelerinin kayıtları 9 Nisan’da açılacak. Ön elemeler ise 14, 21, 28 Nisan ve 5 Mayıs tarihlerinde Free Fire Youtube ve Nimo TV resmi kanallarında canlı yayınlar eşliğinde gerçekleşecek. 

Garena Free Fire Ramazan Kupası’nın Büyük Final heyecanı ise 16 Mayıs’ta canlı olarak yayınlacak. Büyük Final günü oyuncuları gösteri maçları, çok özel hediyeler ve farklı sürprizler bekliyor. Ayrıca Ramazan Kupası boyunca oyun içerisinde farklı etkinlikler de olacak, 1-2 Mayıs tarihlerinde ise sürpriz hediye kutuları sizleri bekliyor olacak.

Ramazan Kupası’nın yanında Ramazan ayı boyunca her hafta salı ve cuma günleri, Garena Free Fire Türkiye Discord sunucusunda ödüllü Solo Free Fire turnuvaları da oyunseverleri bekliyor.

Free Fire, özellikle mobil oyuncuların çıkarları göz önünde bulundurularak oluşturulan heyecan verici bir battle royale oyunudur. Garena tarafından dünya çapında geliştirilen ve yayınlanan Free Fire, 2020'de 100 milyondan fazla günlük aktif kullanıcısıyla rekor seviyesine ulaştı. Youtube'daki Free Fire içerikleri de 72 milyar görüntüleme ile yılın en çok izlenen 3. oyunu oldu.

Hiç yorum yok