Header Ads

Free Fire'dan 27 Mart'ta Büyük Etkinlik

 


Dört gözle beklenen özel bir arayüz, Ön Cephe Takımı, AFK görevleri ve daha fazlası “Devlerin Kuşatması” etkinliğinde oyunseverlerle buluşacak.

Free Fire, 27 Mart'ta "Devlerin Kuşatması" etkinliğiyle oyunseverleri destansı bir yarışta kalplerini özgür bırakmak ve özgürlük adına savaşmak için çağırıyor. Belirleyici savaş, kahramanları işgalci devlerin ordusuna karşı Bermuda'yı savunmaya çağırıyor. Ancak Bermuda’nın savunmasında sona gelinirken, kahramanların galip çıkmak için tüm cesaretlerini ve ateş güçlerini toplamaları gerekecek.

Silahlanma çağrısına kulak veren kahramanları, özel bir arayüz, Ön Cephe Takımı ve Klavyeden Uzakta (AFK) görevleri ve daha fazlası beklerken bir dizi ödülle beraber heyecan verici içerikler karşılayacak.

Free Fire’a giriş yaptıktan hemen sonra savaş hazırlıkları başlıyor

"Devlerin Kuşatması" etkinliğinin bir parçası olarak kahramanlar, Free Fire'a girdikten hemen sonra yeni ve özel bir arayüzle karşılaşıyor. Oyuncular Ön Cephe Takımı ve AFK görevlerine erişerek hızlıca oyunu yeni lobiden yönetebiliyor. Heyecan verici ödüller de değişim mağazasında kahramanları bekliyor. Muhteşem ödüller yalnızca 27 Mart'ta sadece oyuna giriş yaparak alınabiliyor.

Harika ödülleri kazanmak Ön Cephe Takımı’nda görev alarak mümkün

Ön Cephe Takımı’nda görevlere katılarak işgalci devleri başarıyla püskürten savaşçıları  sörf tahtası gibi harika ödüller bekliyor. Kahramanlar, her biri artan güce sahip dört bölüm sonunda patronu yenmek zorunda kalacak. Bölüm sonu patronları ilk bakışta çok güçlü gibi görünse de kahramanların  üstünlük sağlayacak silahların ve güçlendirmelerin kilidini açmak için günlük ve haftalık görevleri bulunuyor.

Klavyeden uzakta bekleyen ödüller

Takımlar halinde AFK görevlerine katılarak oynanan Devlerin Kuşatması’nda SKS-Alevli Kafatası gibi heyecan verici ödülleri takas etmek için kıyasıya rekabet ediliyor. Kahramanlar, en fazla bir takım oluşturarak en fazla iki diğer takıma katılabiliyor ve her takım en fazla dört kahramandan meydana geliyor. Takım ne kadar büyükse, ödül kazanma şansı da o kadar artıyor.

Ödüller oynarken birikiyor

Devlerin Kuşatması’nda kahramanlar sadece Free Fire oynayarak özel Yeşil ve Mavi jetonlara erişebiliyor. Bu simgeler hem Takım Çarpışması hem de Battle Royale modlarında oynanarak ve eşleşmeler tamamlanarak toplanabiliyor. Bu sayede, Ölüm Ustası kıyafet paketi gibi sürpriz ödüllerin kilidi kolaylıkla açılabiliyor. Düşmanların, senin geldiğini göremeyecek bile.

Hiç yorum yok