Header Ads

League of Legends Kış Mevsimi Başladı

 



League of Legends Şampiyonluk Ligi 2020 Kış Mevsimi heyecanı 23 Ocak Cumartesi günü başladı. 

9 haftalık Kış Mevsimi maratonunun açılış mücadelesi, 2020 Türkiye Büyük Finali’nde kozlarını paylaşan Papara SuperMassive ve 5 Ronin’i karşı karşıya getirdi. 

League of Legends esporunun Türkiye ayağı olan Şampiyonluk Ligi’nin ilk haftası, 23-24 Ocak tarihlerinde oynanan toplam 10 karşılaşmanın ardından tamamlandı. Sezonun ilk karşılaşmasında 

5 Ronin mücadeleye iyi bir başlangıç yapsa da Papara SuperMassive oyun sonunda kontrolü eline almaya başardı ve mevsimin ilk galibiyetine imza attı. Günün kalan karşılaşmalarında Dark Passage, Nasr Esports, fastPay Wildcats ve Galatasaray Espor da galibiyete ulaşmayı başardı.

Haftanın ikinci günü Nasr Esports - Beşiktaş karşılaşmasıyla başladı. Koreli oyuncularıyla birlikte lige damga vurması beklenen Beşiktaş üst üste ikinci mağlubiyetini aldı ve ilk haftayı galibiyet alamadan kapattı. Ligin yeni ekibi Nasr Esports ise ilk hafta maçlarını kayıpsız kapatmayı başardı. Ligin diğer favorileri Papara SuperMassive, Galatasaray Espor ve fastPay Wildcats de ikinci gündeki maçlarında galip ayrılarak yollarına kayıpsız devam etti. GALAKTICOS ise haftayı bir galibiyet ve bir mağlubiyet ile kapattı.

Liderlik koltuğunu 4 takım paylaşıyor

İlk haftanın ardından oluşan puan tablosunda liderlik dört takım tarafından paylaşıldı. Beşiktaş, Team Aurora, 5 Ronin ve 2021 için genç bir kadro kuran 1907 Fenerbahçe henüz galibiyet ile tanışamadı. Şampiyonluk Lig, heyecanı 30 ve 31 Ocak tarihlerinde oynanacak 2. hafta karşılaşmalarıyla devam edecek.  Mevsimin tüm karşılaşmalarını https://watch.lolesports.com adresinden naklen izleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok