Header Ads

Valorant'ın yeni haritası duyuruldu

 

Riot Games'in rekabetçi FPS oyunu Valorant gün geçtikçe güncelleme almaya devam ediyor. Gelecek yeni güncellemeyle birlikte oyunun havuz haritasından Bind ve Breeze kaldırılırken, uzun bir süre önce kaldırılan eski harita Split geri dönüyor. Ayrıca gelecek olan yeni harita Lotus duyuruldu.

Aşağıda Riot Games'in yayınladığı tanıtım videosuna ulaşabilirsiniz.

Sinematikten anlaşılacağı üzere yeni haritamız Lotus Hindistan'da geçiyor. Mekanı keşfeden Harbor ve Astra ise Brimstone'un desteğini beklerken haritayı keşfediyorlar.

Valorant'ın harita havuzundaki Haven'da olduğu gibi Lotus'ta da üç adet spike bölgesi bulunuyor. Ayrıca oyuna son eklenen Pearl ve Breeze haritalarına göre de boyutu oldukça küçük olacak.

Diğer haritalara göre farklı olan bir mekanik ise dönen kapılar göze çarpıyor. Bunun dışında da bir adet yıkılan taş kapı var. Ancak bu sadece bir kere yıkılabildiği için oyuncuların buna oldukça dikkat etmesi gerekecek.


Valorant'ın 6. bölümüyle birlikte Lotus ve Split harita havuzuna tekrar ekleniyorlar. Yukarıdaki videodan da 6. bölümün tanıtım videosuna ulaşabilirsiniz. Valorant'ın 6. bölümü 11 Ocak 2023'te geliyor.

Hiç yorum yok