Header Ads

Aurelion Sol Rework'ü geliyor!



Artık çalıya girdiğinde görünmüyor, yaşasın!


League of Legends'ın en az oynanan şampiyonlarından biri olan kozmik ejder Aurelion Sol'e Rework geleceği 2022 yılında açıklanmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise karakterin yetenek kitine ait açıklamalar paylaşıldı.

İşte detaylar;

Pasif - Kozmik Yaratıcı

Aurelion Sol'ün hasar veren yetenekleri, rakipleri parçalayarak Yıldıztozu'na çevirir. Bu Yıldıztozları, Aurelion Sol'un yeteneklerini kalıcı olarak güçlendirir


Q - Işığın Nefesi

Aurelion Sol nefesini salarak bir hat üzerindeki düşmanlara ve hedefin etrafına daha az olacak şekilde hasar verir. Q yeteneğinin hasarı, yeteneğin yoğunlaşma süresiyle doğru orantılı olacak. Yetenek, toplanan Yıldıztozu sayısı kadar güçlenecek.

Eğer Q yeteneği bir rakibe isabet ederse Yıldıztozu yükü elde edilir.


W - Astral Uçuş

Aurelion Sol belli bir süre ve menzil boyunca Vadi üzerindeki hiçbir engele takımladan uçabilir. W aktifken diğer yetenekler de kullanılabilir durumda olacaktır. Ancak W yeteneği aktifken Q yeteneği kullanılırsa herhangi bir yoğunlaşma veyahut bekleme süresi olmaz. Aurelion Sol, W yeteneği aktifken daha fazla hasar verir.

Belli bir süre içerisinde Aurelion Sol tarafından hasar görmüş bir rakip şampiyon katledilirse W yeneteğinin bekleme süresi azalır.

Yıldıztozu toplamak, W'nun azami menzilini arttırır.


E - Tekillik

Aurelion Sol, E yeteneğini kullandığında rakip şampiyonları içine çeken ve hasar vuran bir kara delik çağırır. E yeteneği tarafından çekilen bir rakip katledilirse Yıldıztozu yükü kazanır.

E yeteneği, rakiplerin canları belli bir eşiğin altında ise infaz edebiliyor durumda olacak. 

Yeterince Yıldıztozu toplamak E yeteneğinin boyutunu ve kara deliğe çekme menzilini arttıracaktır.


R - Kayan Yıldız

Aurelion Sol, isabet alan her şampiyonu sersemleten ve hasar veren bir yıldızı Vadi üzerine indirir. Bu yetenek, isabet eden rakip şampiyon sayısına bağlı olarak ekstra hasar verir. Bu yeteneğin isabet ettiği her şampiyon başına 1 Yıldıztozu kazanılır.

Aurelion Sol, yeteri kadar Yıldıztozu topladığında bu yetenek "Alçalan Gökler"e dönüşür



Evrimleşmiş R - Alçalan Gökler

Aurelion Sol, daha büyük bir etki yarıçapına sahip olan daha büyük bir yıldızı Vadi'ye indirir. Bu yıldız rakip şampiyonları sersemletmek yerine onları gökyüzüne fırlatır. Etki alanı artan bu yetenek, çarptığı tüm düşmanları yavaşlatacak bir şok dalgası yayar.

Hem Kayan Yıldız hem de Alçalan Gökler'in gücü, toplanan Yıldıztozu başına artacak.


Detaylar burada son buluyor sevgili okurlar, yapılan bu değişiklikler hakkında düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.


Gelecek haberlerimizde görüşmek üzere!

6 yorum: