Header Ads

League of Legends Dereceli değişiklikleri yolda



Artık bir yıl içerisinde 2 mevsim olacak!

Riot efendilerinin yaptığı paylaşıma göre dereceli ve dereceli ödülleri hafif bir değişikliğe uğrayacak. Riot Auberaun tarafından daha açık betaya gelmemiş değişikliklerin yakında açık beta sunucusu üzerinden test edilebileceği söyleniyor.

İşte detaylar;

  • 2023 sezonunda 2 farklı derece sıfırlama olacak; 1. mevsim ocak ayının ilk haftalarında başlarken ikinci mevsim kesin bir tarih bulunmasa da yılın ortasına doğru başlayacak. İki mevsim bulunacağından dolayı bir yıl içerisinde 2 farklı "Şanlı" kostümü elde edilebilir olacak.
  • Artık bir dereceden birine geçerken (mesela Gümüş 1'den Altın 4'e) 5 terfi atlama maçı oynamak yerine 3 terfi maçı oynayacaksınız.
  • Dereceli oynayarak daha fazla ödül kazanacaksınız. Her mevsim ilerleme yolunda Hextech Sandığı & Anahtarı gibi birçok ödül kazanabilirsiniz.
  • Gümüş oyuncular artık Altın derecesine ulaşır ulaşmaz "Şanlı" kostümleri edinebilecek.
  • Altın seviyesine ulaşamayan Gümüş ve altındaki oyuncular ise yeterince vakit ayırdığı sürece bu kostümleri kazanabilecek.

Bu değişiklikler sizce oyuncuların tırmanışını yararlı bir şekilde etkiler mi? Görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

Haberimiz burada son buldu sevgili okurlar, gelecek haberlerimizde görüşmek üzere!

1 yorum: