Header Ads

ESA Open Fire 2022 turnuvasını IF Parla Esports kazandı!

 

ESA Open Fire 2022 turnuvasının şampiyonu IF Parla Esports oldu! Son dönemde iyi bir çıkış yakalamış olan yeni takım, SuperMassive Blaze karşısında Bo5 oynanan maçta 3-2'lik skorla birlikte büyük ödülün sahibi olmayı başardı.

G-Loot Valorant Clash turnuvasında da adını finale yazdırmayı başaran temsilcimiz, Natus Vincere takımına karşı kaybederek ikinci olmuştu. Sadece Türk takımlarına karşı düzenlenen ESA Open Fire All Stars 2022'de ise 6 takıma karşı mücadele ederek finale kadar gelmeyi başarmışlardı.

Turnuvada bulunan 6 takım ise şöyleydi: FUT Esports, Galatasaray Esports, Fire Flux Esports, Regnum Carya Esports, IF Parla Esports ve Papara SuperMassive Blaze.

İddialı olan bu 6 takımdan ise finale Parla ve SuperMassive Blaze çıkmayı başarmıştı. 4 Aralık 2022'de oynanan final maçıyla birlikte kupanın sahibi ise Parla Esports oldu. Böylece kupayı alırken bir yandan da 50.000 TL'lik büyük ödülün sahibi oldular. Turnuvadaki takımların sıralaması ise şu şekildeydi:

1- IF Parla Esports - 50.000 TRY

2- Papara SuperMassive Blaze - 25.000 TRY

3- FUT Esports - 10.000 TRY

4- Fire Flux Esports - 7.000 TRY

Valorant Türkiye: Birlik ligi öncesinde yapılan bu iki turnuva sayesinde Parla Esports, ligdeki takımlara dişli bir rakip olduğunu bir kez daha hatırlatmış oldu.

Hiç yorum yok