Header Ads

WORLDS 2022 TAHMİNLERİNİZ İLE ÖDÜLLER KAZANABİLİRSİNİZ!




 “Kim Alır” ödül sistemi, yılın en büyük espor etkinliği olan League of Legends 2022 Dünya Şampiyonası'nda hiç olmadığı kadar fazla tahmin seçeneği ve ödüllerle geri dönüyor.
  

Esporun en büyük etkinliği 2022 Dünya Şampiyonası yaklaşıyor. LoL Esporu hakkındaki bilgilerinizle Kim Alır’da siz de ödül kazanabilirsiniz. Kim Alır, maç öncesi tahminlerinizi yazdığınız ve sonuçlara göre ödül kazandığınız bir oyun. Hangi takımların kazanacağını ve hangilerinin kaybedeceğini tahmin edin ve Küresel Skor Tablosu'nun en üstüne ulaşmaya çalışın. Özel skor tablolarıyla tüm arkadaşlarınıza karşı da yarışabilirsiniz. Ayrıca “Ünlüler Skor Tablosu'yla” kendi tahminlerinizi LoL âleminin en tanınmış kişiliklerinin tahminleriyle de kıyaslayabilirsiniz.

NASIL OYNANIR?

Lütfen 2022 Dünya Şampiyonası Kim Alır'ın Küba, İran, Kuzey Kore, Kırım, Donetsk Halk Cumhuriyeti ("DNR"), Luhansk Halk Cumhuriyeti ("LNR"), Sudan, Venezuela, Suriye, Çin, Quebec, Tayvan, Filipinler, Hong Kong, Makao, Vietnam, Singapur, Tayland, Malezya, Endonezya, Myanmar ve bu teklifin geçersiz olduğu diğer tüm bölgeler haricinde her yerde oynanabileceğini; oynayabilmek ve ödül kazanabilmek için geçerli bir Riot Hesabı'yla sihirdar adının gerektiğini göz önünde bulundurun. Yerel düzenlemelerden ötürü ödüllerin bölgeden bölgeye değişiklik gösterebileceğini lütfen unutmayın.

KRİSTAL KÜRE 2022'DE DAHA DA BÜYÜYOR

Artık puan ve ödül kazanmanın yepyeni bir yolu var. Bu yıl yaklaşan Dünya Şampiyonası'nın metasına daha da hâkim olmanızı gerektirecek.

SİSTEM İŞLEYİŞİ:


  • 20 adet Dünya Şampiyonası tahmin sorusu şimdi cevaplanabilir! Yani 29 Eylül saat 23.15'te ön eleme aşamasıyla başlayacak Dünya Şampiyonası için tahminlerinizi bir hafta önceden yapabilirsiniz!

  • Süre sona ermeden tahminlerinizi kesinleştirdiğinizden emin olun.

  • Dünya Şampiyonası Finali'nden sonra sonuçları kontrol edin ve performansınıza göre ödüller kazanın! Kristal Küre puan ve ödülleri geleneksel Kim Alır etkinliğinden ayrı olduğu için ödül kazanmanın farklı bir yoludur.

 

KİM ALIR ZAMAN ÇİZELGESİ

Ön Elemeler

Kim Alır tarihinde ilk kez ön eleme maçları için tahminler ön eleme aşamasının beş maçlık serileriyle birlikte başlayacak. Ön eleme evreleri arasındaki zaman oldukça kısıtlı olduğu için tahminlerinizi kesinleştirmeyi unutmayın!


  • 2 Ekim'de oynanacak karşılaşmalar tamamlandıktan sonra geri dönün ve 3 Ekim'deki beş maçlık iki seri için tahminlerinizi yapın.

  • 3 Ekim'de oynanacak karşılaşmalar tamamlandıktan sonra geri dönün ve 4 Ekim'deki beş maçlık son iki ön eleme serisi için tahminlerinizi yapın. 

Grup Aşaması

Grup aşamasında takımların her bir grubu hangi sırada tamamlayacağını doğru tahmin etmek size kalıyor. Sizce Cloud9 grubunu kazanacak mı? Eğer öyle düşünüyorsanız, takımı en üst sıraya sürükleyin. Grup aşaması seçimleri, ön elemeler 4 Ekim'de sona erdikten sonra grup aşamasının başlayacağı 8 Ekim saat 00.15'e kadar yapılabilecek.

Eleme Aşaması

Grup aşaması sona erdiğinde eleme aşaması boyunca maçların galiplerini seçmeye başlayacaksınız. Son olarak da 2022 Dünya Şampiyonu unvanını kimin kazanacağına karar vereceksiniz.


  • Çeyrek final seçimleri, grup aşaması 16 Ekim'de sona erdikten sonra çeyrek finallerin başlayacağı 21 Ekim saat 00.15'e kadar yapılabilecek.

  • Yarı final seçimleri, çeyrek finaller 24 Ekim'de sona erdikten sonra yarı finallerin başlayacağı 30 Ekim saat 00.15'e kadar yapılabilecek.

  • Final seçimi, yarı finaller 31 Ekim'de sona erdikten sonra finalin gerçekleşeceği 6 Kasım saat 03.15'e kadar yapılabilecek.

 

BOZUK PARA GERİ DÖNDÜ

Bozuk para 2022 Dünya Şampiyonası'na birkaç değişiklikle dönüyor. Bozuk para bir aşamada seçim yapamayan oyuncular için rasgele seçim yapar. Bu sayede geç kalsanız bile şans faktörüyle kazanma ihtimaliniz olabilir. Geç kalma durumunda bozuk para kullanılarak kazanılan puanlar biraz düşürülür. Not: Bozuk para kaçırılan Kristal Küre tahminleri için seçim yapmaz.

 

  • Bu yılki yenilikler: Oyuncunun bozuk parayı her kullanışında rasgele bir tahmin yapılır. Bir aşamayı kaçırmasanız bile bozuk parayı kullanmak istiyorsanız artık tahminlerinizi veya grup sıralamalarını bozuk paranın ellerine bırakabilirsiniz. Ancak tahminlerinizi bozuk parayla yaptığınızda daha sonra değiştiremeyeceğinizi unutmayın! Dahası da var! Geç kalmadan bozuk parayla yaptığınız doğru tahminlerden kazandığınız puanlar düşürülmez!

 

SKOR SİSTEMİ

·        

Kristal Küre puanları: Kristal Küre tahminlerinin puanlamaları Dünya Şampiyonası Finali sonuçlandığında başlayacak. Doğru tahminlerden kazanılan puanlar bildiğimiz Kim Alır puanlarıyla oluşturulan liderlik tablosundan farklı bir tabloda olacak.

    

  • Ön eleme aşaması puanları: Ön eleme aşamasında yapılan doğru tahminlerin her biri 5 puanla ödüllendirilecek.

       

  • Grup aşaması puanları: Çeyrek finallere yükseleceğini doğru bir şekilde tahmin ettiğiniz her takım için 2 puan kazanacaksınız. Takımın sırası da doğruysa fazladan 3 puan daha kazanacaksınız. 3. ve 4. sıra için yaptığınız her doğru tahmin size 2 puan kazandıracak. Tüm grubu hatasız bir şekilde tahmin ettiğinizde bu grup için fazladan 2 puan daha kazanarak bir gruptan 16 puan elde etmiş olacaksınız. Bu bir gruptan

kazanabileceğiniz en yüksek puan.

      

  • Eleme aşaması puanları: Çeyrek finallerde yapılan her doğru tahmin 5 puanla ödüllendirilecek. Yarı finaller sırasında yaptığınız her bir doğru tahmin size 10 puan kazandırır. Ve Dünya Şampiyonası final karşılaşmasını doğru tahmin ederseniz 20 puan kazanırsınız.

        

SKOR TABLOLARI GÜNCELLENDİ

      

2022 için aşamalı derece sistemi güncellendi. Eski küme sistemine veda ediyor ve küresel arenada nasıl bir sıralamaya yerleştiğinizi farklı bir şekilde görebiliyorsunuz. En yüksek puana ulaşan 100 sihirdarı puanlarıyla birlikte skor tablosunda gözükecek! Ayrıca olası hatasız tahminlerinizin sayısını da görebileceksiniz. Tek yapmanız gereken "Bir Skor Tablosu Oluştur" düğmesine tıkladığınızda oluşan bağlantıyı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Skor tablonuzu sadece görüntüleme modunda paylaşmak istiyorsanız "Paylaş" düğmesine tıklayın ve o bağlantıyı paylaşın.

 

Katılım: Aşağıdakilerden her biri için bir adet 2022 Şampiyona Kapsülü:

1 Kristal Küre seçimi yapmak

1 eleme aşaması seçimi yapmak

1 grup aşaması seçimi yapmak

1 çeyrek final seçimi yapmak

(Geleneksel) Kim Alır Performans Aşamaları:

Hatasız Tahmin: Tüm Ebedi Kostümler

İlk 5000: 2022 Dünya Şampiyonası Azir Kostümü + Şampiyon

S Aşaması (En İyi %5): 50 Etkinlik Sembolü + 4 adet 2022 Şampiyona Kapsülü + Kassadin "Pardon" ifadesi

A Aşaması (En İyi %20): 3 adet 2022 Şampiyona Kapsülü + Kassadin "Pardon" ifadesi

B Aşaması (En İyi %40): 2 adet 2022 Şampiyona Kapsülü + Kassadin "Pardon" ifadesi

C Aşaması (En İyi %70): 1 adet 2022 Şampiyona Kapsülü + Kassadin "Pardon" ifadesi

 

Kristal Küre Performans Aşamaları:

Hatasız Tahmin: Tüm Ebedi Kostümler

İlk 5000: 2022 Dünya Şampiyonası Azir Kostümü + Şampiyon

S Aşaması (En İyi %5): 50 Etkinlik Sembolü + 4 adet 2022 Şampiyona Kapsülü + Syndra "Servis Atışı!" İfadesi

A Aşaması (En İyi %20): 3 adet 2022 Şampiyona Kapsülü + Syndra "Servis Atışı!" İfadesi

B Aşaması (En İyi %40): 2 adet 2022 Şampiyona Kapsülü + Syndra "Servis Atışı!" İfadesi

C Aşaması (En İyi %70): 1 adet 2022 Şampiyona Kapsülü + Syndra "Servis Atışı!" İfadesi

 

2022 DÜNYA ŞAMPİYONASI HATASIZ TAHMİN KASASI VE İLK 5000 ÖDÜLLERİ

Hatasız tahmin, tüm karşılaşma ve grup aşaması

tahminlerinizin doğru çıktığı ve kazanılabilecek en yüksek Kim Alır puanına

ulaştığınız anlamına gelir.

 

Not: Hatasız tahminler yalnızca grup ve eleme aşamaları için geçerlidir ve Kristal Küre sonuçlarından bağımsızdır.

 

Hatasız tahmin yapan oyuncular 6 ebedi kostümün hepsini içeren bir kasa kazanacak: Pulsefire Ezreal, Ruh Bekçisi Udyr, DJ Sona, Elementalist Lux, Çelik İntikam Miss Fortune ve K/DA ALL OUT Seraphine. Bu ödülü almaya hak kazanmak için hesabınızın en az 20. seviye olması lazım. Zaten bu kostümlere sahipseniz onları ayrıştırarak öze dönüştürebilirsiniz. Ebedi Kostüm Kasası ödülü, elle işlenecek ve Dünya Şampiyonası sona erdikten sonra bir (1) hafta içinde dağıtılacak. Geçen yıl kimse hatasız tahmin yapamamıştı. Bu yüzden 2022'de hem geleneksel Kim Alır hem de Kristal Küre'de ilk 5000'e giren oyunculara ödüller getirdik. Kim Alır veya Kristal Küre tahminlerinde ilk 5000'e giren oyuncular 2022 Dünya Şampiyonası Azir kostümünü (ve açık değilse Azir'i de) kazanacak.

 

NASIL İZLENİR?

Tüm maçlar lolespor.com üzerinden izlenebilir. Platformda maçları izleyebilir, ganimetler kazanabilir ve karşılaşmalar oynanırken anlık olarak güncellenen canlı istatistiklerle detaylara ulaşabilirsiniz! Gelişmelerden haberdar olmak için #Worlds2022 ve #2022DünyaŞampiyonası etiketlerini ve @lolespor hesabını takip edin, ayrıca lolespor.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok