Header Ads

Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsimi Şampiyonu DenizBank Wildcats oldu!


2 mevsimde 2 şampiyonluk, neler oluyor conii?

11 Haziran 2022'de başlayan Şampiyonluk Ligi'nin Yaz Mevsimi bazı taraftarlar ve oyuncular için kötü bitse de DenizBank Wildcats oyuncuları ve taraftarları için harika bir son buldu.

İzmir Atatürk Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleşen Türkiye Büyük Finali'nin galibi, Yaz Mevsimi'nin şampiyonu ve uluslar arası turnuva olan Worlds'e gitmeye hak kazanan takım, 3'e 2 skorla kazanan DenizBank Wildcats oldu!

İşte DenizBank Wildcats'in paylaştığı gönderi;



Lig aşamasını 14 galibiyet ve 4 mağlubiyet ile 2. sırada kapatan Wildcats, Play-off'lara direkt yarı finalden başlama şansı kazanmıştı. Yarı finalde ise karşısına gelen Papara SuperMassive Blaze'i 3-0 yendikten sonra finallere yükselme şansı yakalamıştı. 10 Eylül 2022 Cumartesi gününde ise karşılaştığı Fenerbahçe'ye karşı harika bir performans sergileyerek Yaz Mevsiminin Şampiyonu unvanını elde etti.

İkinci finalist olan Fenerbahçe ise tam bir peri masalı edasıyla ligin ilk yarısına kadar çok kötü maçlar geçirirken yaptıkları bir transfer ile ligi 6. sırada bitirdi ve son sıradan Play-Off'a girme şansına sahip olmuştu. Ligin üçüncüsünü ve birincisini harika bir şekilde vadinin derinliklerine gömen Fenerbahçe, finalde karşısına gelen DenizBank Wildcats'e karşı elinden geleni yapsa da şampiyon olamadı.

Sezon başından beri harika bir performans sergileyen DenizBank Wildcats ekibini tebrik eder ve Worlds'te başarılar dileriz.

Haberimiz burada son buluyor sevgili okurlar, gelecek haberlerimizde görüşmek üzere!

Hiç yorum yok