Header Ads

Şampiyonluk Ligi 2022 Türkiye Büyük Finali tamamlandı!

Wildcats en büyük mü bilemeyiz de çok büyük olduğu kesin!

Uzun zaman sonra ilk defa Türkiye Büyük Finali'nde 5 maçlık bir seri oynandı ve taraftarlar Silver Scrapes şarkısını duydu. Kıyasıya geçen bu serinin kazananı 3-2 skorla DenizBank Wildcats, serinin En Değerli Oyuncusu (MVP) Serin oldu.

Sizlere daha öncesinde Wildcats'in şampiyonluk haberini vermiştik, şimdi ise sıra karşılaşmaların detaylarda.

İşte maçların detayları;

1. Maç - Fenerbahçe Espor [1] vs DenizBank Wildcats [0]



Günün ilk maçında harita üzerinde birlikte olamayan bir Wildcats göründü. Bu birliktesizliğin takım savaşlarına yansımasıyla da beraber skor ve altın bakımından fazlasıyla öne geçen Fenerbahçe, Baron Güçlendirmesini elde etti. Baron Güçlendirmesinin alınmasıyla Boğalar'ın galibiyetin gelmesi zor olmadı.

2. Maç - Fenerbahçe Espor [1] vs DenizBank Wildcats [1]



Önceki karşılaşmanın kompozisyonlarını birbirleriyle değişmiş gibi görünen bu maçta üstünlük Wildcats'ten yanaydı. Sivir ve Ahri'yi oldukça etkili kullanımının ne tür sonuçlar doğurduğunu gördüğümüz ikinci maçtı. Üstünlüğü kaybeden Fenerbahçe, orta koridorda yakalanarak yaptığı savaş sonrasında katliam vererek rakiplerine galibiyet ekranını gösterdi.

3. Maç - Fenerbahçe Espor [1] vs DenizBank Wildcats [2]



Kompozisyon bakımından Fenerbahçe rakibini her ne kadar kontralamış gibi gözükse de oyun içinde öyle bir etki alınamadı. Wildcats oyuncularının karşılaşmada belirli bir şekilde görülen koordinasyonları, kendileri için durumu kolay bir vaziyete getirdi. Fenerbahçe, rakibinin üst koridorunda yaptığı hatalı savaş sonucu Wildcats zaferi elde etti.

4. Maç - Fenerbahçe Espor [2] vs DenizBank Wildcats [2]



4. maç kesinlikle serinin en heyecanlı maçı denilebilir. İki takım da altın farkını ve skorları eşit ilerletirken Wildcats oyuncularının birden fazla kez zorlaması sebebiyle iki kez katliam alan Fenerbahçe'li oyuncular ikinci denemede rakip nexusu yıkmayı başardı ve taraftarlara meşhur Silver Scrapes şarkısını dinletti

5. Maç - Fenerbahçe Espor [2] vs DenizBank Wildcats [3]

HOLYPHOENIX DÜŞMÜYOOOR!

Serinin son maçına geldindiğinde ise iki takımın da alt koridor ikilisinden Lucian/Sivir dışında farklı karakterler görüldü. Alev ruhunu elde eden Wildcats tarafının düzenli takım savaşları ve üst düzey oynayışları ile 5 maçta 3 galibiyete ulaşan takım oldu. Bu galibiyetin ardından hem Yaz Mevsimi şampiyonu oldular hem de Worlds'de ülkemizi temsil etme hakkı kazandılar!



Worlds biletini alan, şampiyon olan DenizBank Wildcats oyuncularını ve Play-Off sürecinde harika performans gösteren Fenerbahçe oyuncularını tebrik ederiz.

Haberimiz ve Yaz Mevsimi burada son buluyor sevgili okurlar, gelecek haberlerimizde görüşmek üzere!

Hiç yorum yok