Header Ads

Assassin’s Creed Valhalla dosyaları içerisinde iron man zırhı bulundu



Ubisoft'un Assasins's Creed Valhalla çıkışını yaptığı günden bu yana neredeyse her yıl yeni bir DLC'ye kavuşuyor. İngiltere topraklarını karış karış gezdiğimiz ana oyunun yanında Ubisoft, çıkardığı DLC'lerle birlikte bizleri orta çağın Paris'ine ve İrlanda'sına geziler yapmamızı da sağlıyor. Öyle görünüyor ki önümüzdeki dönemde de bizleri geleceğe götürebilir. 

Assassin’s Creed Valhalla dosyalarında Iron Man zırhları bulundu

Assassin's Creed Valhalla üzerinde çalışan veri madencileri, kısa süre önce Iron Man'in zırhına benzer kaplama dosyaları bulundu. Pedder nickli veri madencisi tarafından bulunan bu kaplamalardan biri Mark II'deki renkleri kullanırken diğeri ise Mark III'teki kırmızı-altın karışımı renklere sahip durumda. Bu zırh sadece Eivor için değil mekanik kuzgun ve binek kostümleri de bulunuyor. Kullanabilir silah olarak iki adet kılıç kaplaması da mevcut. 

Zırhın özel yeteneği olarak Eivor’un “Savaş Çığlığı” yeteneğine eklemeler yapılmış. Normal koşullarda kullanıldığında etraftaki düşmanları korkutarak geriye doğru sendeleten yetenek, eğer Iron Man seti giyilmiş bir halde yapılırsa ekstra olarak göğsünden bir lazer atışı yapıyor.

Ubisoft’un bu zırh setini oyuna ekleyip eklenmeyeceği ise bilinmiyor. Bu zırh setinin sadece dikkat çekmesi için mi yoksa Marvel ile gerçek bir işbirliği için mi olduğu henüz belli değil. Daha önceleri de aynı madenci tarafından Star Wars’un Stormtrooper’larından ve Thanos’un zırhından esinlenilmiş iki sonsuzluk eldiveni taşıyan zırh dosyaları da bulunmuştu.

Hiç yorum yok