Header Ads

The Last of Us'ın eski yönetmeni oyun stüdyosu kuruyor

Naughty Dog'da yardımcı yönetmen olarak görev alan Bruce Straley, 2017'de sektöre ara vermeden önce Uncharted 2, Uncharted 4 ve The Last Of Us'ta çalışmıştı. Straley tekrardan oyun sektörüne dönüşünü Wildflower Interactive isimli bir oyun stüdyosu kurarak Twitter üzerinden duyurdu.

Bruce Straley, YouTube'da bir video yayınlayarak yeni oyun stüdyosu olan Wildflower Interactive'i duyurdu. Ayrıca videoda ise sözlerine şu şekilde devam etti:

"2017'de sektörden ayrıldım artık oyun yapmak isteyip istemediğimden emin değildim ama uzaklaştıkça bu mecrayı ve her şeyi düşünmeye devam ettim. Yapmak istediğim her şey beni geri dönmeye sürükledi. Bu yüzden bazı arkadaşlarımla konuştum ve prototip oluşturmaya başladık. Bu fikir tekrar heyecan verici olmaya başladı ve içimden bu işi yapmalıyım dedim."

- Bruce Straley


Wildflower Interactive'in ilk olarak üzerine çalışmayı düşündükleri projenin ne olduğu henüz açıklanmadı. Buna rağmen gelecek projelerin küçük ve yaratıcı stilde oyunlar olacağını söylüyor. Wilflower'da bir araya toplanan ekip oyun dünyasının en ünlü projelerinde yer almış isimlerden oluşuyor. Call of Duty, Uncharted 4, The Last of Us gibi oyunların yapım sürecinde çalışan deneyimli kişileri barındırması, Straley için stüdyonun şimdiden heyecan verici bir geleceği olduğunu düşündürüyor.

Bruce Straley'in Wildflower Interactive'i duyurarak yaptığı konuşmasına ise aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok