Header Ads

FIFA 23 resmen duyuruldu

 

Electronic Arts bir fragmanla beraber FIFA 23'ü resmen duyurdu.

FIFA 23 ile beraber FIFA adında oynadığımız son oyun olacak. Bunun yanı sıra FIFA 23'te kulüp bazında kadın futbol takımları da yer alacak. Daha önceki oyunlarda kadın milli takımları varken oyuncuların sadece %4 oranında bu takımlarla oynadığı öğrenilmişti. Buna rağmen FIFA kadın futboluna oyunlarında yer vermeye kararlı gözüküyor. FIFA 23'te İngiltere'den Barclays Women's Super League ve Fransa'dan Division 1 Arkema kadın ligleri yer alacak.

Aynı zamanda sadece 2022 Katar FIFA Erkekler Dünya Kupası değil, Avustralya ve Yeni Zelanda'nın ortaklaşa düzenleyecek olduğu Kadınlar Dünya Kupası da FIFA 23'te yer alacak turnuvalardan birisi.

Çapraz platform desteği bulunacak. PC, PS5 ve Xbox Series oyunları eşleşirken, PS4 ve Xbox One oyuncuları çevrimiçi ortamda rekabet edebilecekler.

Geçen sene FIFA 22'ye eklenen HyperMotion sistemi bu sene geliştirilmiş bir şekilde karşımıza çıkacak HyperMotion 2 ismiyle gelen sistemde yenilenmiş haliyle frikikler, penaltılar, kornerler ve yeni şut çekme mekaniklerini de içerecek.

FIFA 23'ün fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok