Header Ads

Diablo 4'ün erken erişimine ücretsiz erişmek için dövme yaptırmalısınız

Diablo serisi oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip. Son çıkan Diablo Immortal'ın hem PC hem mobil platformlardan tamamen ücretsiz şekilde erişilmesi sevilirken, oyun içi satın alımlardan dolayı birçok oyuncu tarafından da eleştirilmişti.

Diablo Immortal vakası sonrası Blizzard, serinin devam oyunu olan Diablo 4 ile ilgili ilginç bir etkinlik düzenledi. Diablo 4'ün erken erişim sürecine katılmak isteyen oyuncuların vücutlarına kalıcı bir dövme yaptırması gerekiyor.

Blizzard'ın Hell's Ink ile beraber düzenlediği tanıtım etkinliğinde oyunculardan, oyunun temasına uygun kalıcı bir dövme yaptırmaları isteniyor. Dövmeyi yaptıran kişilere oyunun erken erişimine ulaşabileceğine dair hakları olduğunu göstermesi amacıyla kart veriliyor. Ayrıca bu dövmeyi yaptırmak için de herhangi bir ücret talep edilmiyor.

Etkinliği ilk başta Los Angeles'ta gerçekleştiren Blizzard, 10 Eylül tarihine kadar Şikago, New York, Miami, Londra, Berlin, Melbourne ve Sidney şehirlerinde de dövme etkinliğini gerçekleştirecek.

Hiç yorum yok