Header Ads

ULTİ BÜYÜ KİTABI BİRKAÇ DEĞİŞİKLİKLE BERABER PBE'DE AKTİF!


"2017 Yıldız Muhafızı etkinliği gelse olmaz mıydı ya?"

Yıldız Muhafızları etkinliğiyle beraber gelecek olan Ulti Büyü Kitabı moduna birkaç değişiklik eklendi. Bazı ultilere pasif özellikler ve artık 3 ulti yerine 4 ultiden birini seçebiliyoruz.

Nedir bu pasif özellikler?

Seçilmiş bazı ultilere 10 Değişken Kuvvet(AD ya da AP), 18. seviyeye ulaşıldığında 40'a ulaşan ekstra zırh ve büyü direnci eklendi. Ulti bekleme süresinden çıkar çıkmaz bu pasif özellikler karaktere işler. 

Ek olarak en son oynanan Ulti Büyü Kitabından bu yana gelen yeni 18 ultimiz şunlar: Corki, Annie, Sylas, Senna, Gangplank, Garen, Gnar, Renata, Syndra, Taliyah, Kai'sa, Neeko, Quinn, Tristana, Varus, Vel'koz, Rakan ve Xayah. Bu gelen yeni ulti seçenekleri ile Ulti Büyü Kitabı modundaki yeteneklerin sayısı 77'ye yükseldi.

Daha detaylı bilgi edinmek isterseniz League of Poro'nun Youtube üzerinden yayınladığı videoya buradan ulaşabilirsiniz.

Ulti büyü kitabının yanı sıra dünyanın dört bir tarafından oyuncular, eski tarz PvE(Oyuncu vs Çevre) modlarını istediğini dile getirmeye başladı. Sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir; Uzay Serüveni, 2017 Yıldız Muhafızı gibi eğlence modları gelmeli mi yoksa bu şekil eğlence modları daha mı iyi? Yorumlarda tartışabilirsiniz.

Haberimiz burada son buluyor sevgili okurlar, gelecek haberlerimizde görüşmek üzere.

1 yorum: