Header Ads

Suikastçılar: "Bizimle Alakası Yok!"


Sevilen oyun stüdyosu olan Ubisoft Türkiye, Mona Lisa tablosuna yapılan saldırı hakkında çok farklı bir yaklaşım gösterdi. Açıklamaya göre Assassin's Creed serisi ile tanıdığımız suikastçıların konu ile hiç bir alakası yok. 

Geçtiğimiz günlerde Fransa'daki Louvre Müzesi'nde sergilenen Mona Lisa tablosu, oldukça garip bir şekilde saldırıya uğradı. Kendisini tekerli sandalyede yaşlı bir kadın olarak gösteren saldırgan, tabloya pasta fırlatmıştı. Neyse ki tablo zarar görmedi. 

Bu olayın ardından Far Cry, Tom Clansy’s ve Assassin's Creed gibi dünyaca ünlü serilerin yayıncısı olan Ubisoft’un Türkiye Twitter hesabı, konuyla ilgili oldukça ilginç bir açıklama yaptı.

‘Saldırıyı Assassin’ler Yapmadı’

Twitter hesabından bir yazı paylaşan Ubisoft Türkiye, Assassin's Creed serisine gönderme yaparak, “Dünyaca ünlü başyapıt "Mona Lisa", kılık değiştirme konusunda yetenekli bir adam tarafından pastayla saldırıya uğradı ve şüpheli ile Suikastçı Kardeşliği (Assassin's Creed) arasında bir bağlantı olup olmadığı hakkında sorular aldık. Suikastçı Kardeşliği; ortak teknik uzmanlığa rağmen, sanatçı Leonardo Da Vinci ve sevgili Ezio Auditore ustamız arasındaki ömür boyu sürecek dostluk adına, bu olaya hiçbir şekilde karışmadıklarını ve şüpheli ile herhangi bir bağlantılarının olmadığını açıklığa kavuşturmak ister.” diyerek oyundaki suikastçıların konuyla herhangi bir alakası olmadığını söyledi.



Hiç yorum yok