Header Ads

Valorant’ta Radyant Olmak İçin 4 Ekipman Önerisi!



RIOT Games tarafından geliştirilen ve dünya genelinde 14 milyon aktif kullanıcıya sahip olan video oyunu Valorant, oyun dünyasında oyuncular arasında büyük ilgi görüyor. Oyun tutkunlarının Radyant rütbesine ulaşabilmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiği oyunda rütbe atlamak için oyuncunun yeteneği kadar kullanılan oyuncu ekipmanları da büyük rol oynuyor. SteelSeries Türkiye Ülke Müdürü İlkay Tepe Valorant’ta Radyant rütbesine ulaşmak isteyen oyunculara 4 ekipman önerisinde bulundu.

Oyun sektörü hızla gelişen ve büyüyen sektörlerin başında geliyor. Oyun sektörünün gelişimine katkı sağlayan oyunların başında ise RIOT Games tarafından geliştirilen ve dünya üzerinde yaklaşık 14 milyon aktif kullanıcıya sahip olan Valorant geliyor. Oyun tutkunları kısa sürede rank atlayarak Radyant rütbesine ulaşmak için kıyasıya rekabet ediyorlar.


Radyant rütbesine ulaşmak tüm oyuncuların en büyük hedefi arasında yer alıyor. Radyant rütbesine ulaşmak için oyuncunun kişisel yetkinliği ve performansının yanı sıra kullandığı oyuncu ekipmanın kalitesi de büyük önem taşıyor. SteelSeries Ülke Müdürü İlkay Tepe Valorant’ta Radyant rütbesine ulaşmak isteyen oyunculara 4 ekipman önerisinde bulundu.

Oyuncu ekipmanlarının demirbaşı: Mouse!

Oyuncu ekipmanlarının olmazsa olmazlarından birisi olarak karşımıza oyuncu mouse’ları çıkıyor. Oyuncu mouse’larını tercih ederken performansı olumlu anlamda etkileyecek birkaç özelliğine dikkat etmek gerekiyor. Bu özelliklerin başında ise ergonomik kullanım imkanı sunması, hafiflik ve DPI geliyor.

DPI (Dot Per Inc) olarak da bilinen fare hassasiyeti, oyuncu faresinin sağ-sol hareketlerinin geçiş hızını ifade ediyor. Oyun esnasında farenizin hızı ve hakimiyeti ne kadar iyi olursa Radyant rütbesine de o kadar yakın olursunuz! Ergonomik kullanım imkanı sunan oyuncu fareleri, oyuncuların el biçimine uygun şekilde üretilir. Bu sayede  hem kas gerginliğini minimum düzeye indirir hem de tam tutuş olanağı sağlar. Hakimiyeti daha kolay bir şekilde sağlamanıza yarayan hafiflik özelliği rakiplerinize karşı daha hızlı reaksiyon göstermenizi sağlar. SteelSeries Rival 5 oyuncu faresi oyun zevkinizi artırırken Valorant’ta Radyant rütbesine ulaşmanıza yardımcı olacak!

SteelSeries Rival 5 oyuncu faresi 80 milyon tıklama ömrü ve ergonomik kullanım imkanı ile profesyonel oyuncuların yanında oluyor.

Oyuncu faresinin en iyi tamamlayıcısı MousePad!

Valorant’ta bir üst rütbeye atlamak için hızlı olmak önem taşıyor. Hız, oyuncu farelerinin yanı sıra oyuncu farelerinin rahat bir şekilde hareket etmelerini sağlayan mousepadler ile daha kolay bir şekilde sağlanıyor. Kullanım kolaylığı ve tasarım özellikleri ile ön plana çıkan mousepadler, oyuncu farelerinin de en iyi tamamlayıcısı konumunda bulunuyor. Oyuncuların herhangi bir engele veya pürüze takılmadan oyun içinde hareket edebilmesi için üretilen birçok mousepad bulunuyor. Fakat mousepad satın alırken alt tabanının kauçuk malzemeden üretilmesi, suya dayanıklı olması ve rahat kullanım imkanı gibi özelliklere sahip olan ürünlerin tercih edilmesi gerekiyor. SteelSeries QcK Prism Cloth RGB Gaming Mousepad, özel mikro dokulu kumaşı sayesinde rahat kullanım imkanı sağlarken, RGB aydınlatması sayesinde oyunculara keyifli bir oyun deneyimi sunuyor.

SteelSeries QcK Prism Cloth RGB Gaming Mousepad, özel mikro dokulu kumaşı ve RGB teknolojisi sayesinde oyun zevkini destekler.

Rakiplerinizi oyuncu kulaklığı ile önceden tespit edin!

Oyuncu kulaklıkları, ortamdaki seslerden yararlanarak rakiplerinizi önceden tespit edip atağa geçmenizi sağlayan oyuncu ekipmanlarıdır. Şekil itibariyle diğer kulaklıklara oranla daha büyük ve hassastır. Oyuncu kulaklıklarının normal kulaklıklardan bir diğer farkı ise Stereo özelliğine sahip olmasıdır. Stereo özelliği, oyuncuların ortam seslerine daha fazla hakim olmasını sağlar.

Oyuncu kulaklıkları daha uzun süreli kullanıma yönelik üretildiklerinden dolayı terleme ve ağırlık yapmazlar. Oyun esnasında oyun içi sesleri duymak kadar, konuşmalarınızın anlaşılabilmesi için mikrofonların özellikleri de önem taşır. Birçok oyuncu mikrofonu, gürültü engelleme özelliği içerir. SteelSeries Arctis 7+, ergonomik yapısı ve fonksiyonel kullanım imkanı ile rütbe atlamanıza yardımcı olur!

SteelSeries Arctis 7+ kulaklığı eşsiz bir oyun deneyimine erişmek isteyen Valorant oyuncuları tarafından tercih edilebilir.

Galibiyete bir adım kala: Oyuncu Klavyeleri

Şüphesiz galibiyeti destekleyen en önemli oyuncu ekipmanlarının başında oyuncu klavyeleri geliyor. Sahip olunan oyuncu klavyesinin özellikleri ve kalitesi Valorant’ta Radyant rütbesine yaklaşmaya da yardımcı oluyor. Uzun yıllar yüksek performansla kullanıp tüm rakiplerinizi göz ardı edebileceğiniz oyuncu klavyelerini satın alırken, dayanıklı olmasına ve hızlı geri bildirim alabileceğiniz özelliklere sahip olmasına dikkat etmeniz gerekiyor.

Birçok oyuncu tarafından tercih edilen mekanik klavyeler bu noktada oyunseverlerin yardımına koşuyor. Dayanıklı ve kaliteli malzemelerden oluşan mekanik klavyeler uzun süreli kullanım imkanı sunarken, düşük tepkime süresi sayesinde de oyun performansınız üzerinde itici bir güç uygular. SteelSeries Apex 3 TKL 20 milyondan fazla tuş basım garantisi ve özelleştirilebilir ışık ayarı ile verimli bir oyun deneyimi sunar.

Hiç yorum yok