Header Ads

MSI 2022 GRUP MAÇLARININ İLK GÜNÜ TAMAMLANDI!


Sezon ortası geldi çattı, bunun için bir turnuva güzel gider!

MSI 2022'nin ilk gününde kazanan takımlar; T1, G2 Esports(G2), Detonation FocusMe(DFM), Royal Never Give Up(RNG) ve RED Canids(RED) oldu.

Maçların özetleri ise şu şekilde;

1. Maç - T1 vs Saigon Buffalo(SGB) [25:57]

Turnuvanın ilk maçında T1 neden favori takım olduğunu kanıtladı. Skorda geriye düşmesine rağmen altın farkının açılmasına izin vermeyen T1, Baron'da yapılan savaşla beraber skorda Saigon Buffalo'nun ilerisine geçti. Saigon Buffalo, rakibinin ataklarından dolayı ardı ardına kulelerini kaybetmesinden sonra merkez üssününde yıkılması pek geç olmadı.



2. Maç - Team Aze(AZE) vs Detonation FocusMe(DFM)[26:28]

Detonation FocusMe, erken safhada aldığı 5 skor avantajını koruyarak her geçen saniye rakibinin daha da önüne geçti. Team Aze, her ne kadar harita görevlerinde adını daha fazla duyursa yeterli olmadı. Alt nehirde yapılan savaşta katliam alan FocusMe oyuncuları, fırsattan istifade ederek rakip üssünü yıkmayı başardı.



3. Maç - ORDER(ORD) vs G2 Esports(G2)[26:08]

ORDER, karşılaşmaya harika bir tempo ile başladı. Fiora'yı oyundan düşürmeye çalışarak öne geçen ORDER, ağırlığını maç içerisinde oldukça hissettirdi. Ancak verilen yanlış Baron kararı, G2'yu oyuna döndürdü. Harika bir geri dönüş yakalayan Samuraylar, ardı ardına savaş kazanarak karşılaşmadan galip olarak ayrıldı





4. Maç - Evil Geniuses(EG) vs G2 Esports(G2)[31:26]

G2 Esports, ikinci maçında da hayranlarını coşturmaya devam etti. Takım savaşı odaklanmak yerine haritadaki objektiflere odaklanan G2, ayaklarına gelen Evil Geniuses skorlarını teker teker topladı. Alev Ruhu'na ve Baron'a sahip olan G2, neredeyse hiç zorlanmadan rakip merkez üssünü yıkarak oyunu sonlandırdı.




5. Maç - fastPay Wildcats(IW) vs Royal Never Give Up(RNG)[22:10]

Günün 5. maçı, izleyenlerin yoğun tepkisini topladı. Çin'deki sorunlardan dolayı MSI'ya gelemeyen Royal Never Give Up'ın kulaklıksız, hakemsiz, kamerasız oynaması izleyenlerin şüphelerini üstlerine çekti.

Wildcats, maç içerisindeki hatalı oyunları sebebiyle rakiplerine fazlasıyla üstünlük verdi. Dakika 15'te yaklaşık 10 bin altın öne geçen RNG, rakibine vadide söz hakkı tanımadı. Wildcats'in haritada ilerleyememesinden dolayı rahat bir şekilde Baron Güçlendirmesi'ni alan RNG, tek tek kuleleri yıkarak maçı kazandı.




6. Maç - RED Canids(RED) vs PSG Talon(PSG)[27:56]

Günün son karşılaşması öyle bir maçtı ki duyanların ağzı açık kaldı! RED Canids, rakibini adeta vadiye gömdü. Objektif için yapılan savaşlarda RED Canids oyuncularının üst düzey oynayışları, kendilerine galibiyeti baştan getirdi. Üstünlüğünü katladıkça katlayan RED Canids, Baron Güçlendirmesi'yle beraber rakip üsse girerek maçı 13-0 skorla bitirdi.


Haberimiz burada son buluyor sevgili okurlar, gelecek maçların özetleri için bizi takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok