Header Ads

MSI 2022 GRUP MAÇLARININ İKİNCİ GÜNÜ TAMAMLANDI!


MSI 2022 Grup Maçlarının ikinci günü tamamlandı!

İlk günün haberine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İşte MSI'ın ikinci gününden galip olarak ayrılan takımlar; G2 Esports(G2), Evil Geniuses(EG), Saigon Buffalo(SGB), T1, fastPay Wildcats(IW), Royal Never Give Up(RNG)

Maçların özetleri ise şu şekilde;

1. Maç - G2 Esports(G2) vs Evil Geniuses(EG)[38:19]

Çok kıyasıya bir mücadele sergilenen bu karşılaşmada izleyiciler hayretler içerisindeydi. Baron Güçlendirmesiyle rakiplerinin üssüne giren Evil Geniuses, tek bir hatalı pozisyonla katliam verdi ve G2'nun alt koridordan yarmasına izin verdi. Hatalı oyun sergilemeden kuleleri yıkan G2, eşleşmenin galibi oldu.



2. Maç - Evil Geniuses(EG) vs ORDER(ORD)[38:01]

Oldukça kıyasıya ilerleyen bu maçta dengeyi bozan taraf Evil Geniuses oldu. Sıra sıra paylaşılan objektiflerde sıra Baron'a geldiğinde Evil Geniuses daha fazla uzatmadan savaşın tetiğini çekti ve işler istedikleri şekilde ilerledi. 35. dakikada baronun alınmasıyla beraber baskıyı arttıran EG, ORDER'a karşı galip geldi.





3. Maç - Detonation FocusMe(DFM) vs Saigon Buffalo(SGB)[35:42]

FocusMe, erken safhalarda üstünlüğü eline aldı ancak oyuncuların hatalı oynayışları sebebiyle ilerleyen dakikalarda üstünlük rakiplerine geçti. Saigon Buffalo oyuncularından 3 kişi Kadim Ejder'de rakiplerini oyalarken 2 kişi sinsice rakip üsse girip merkezi yıkmayı başardı. Böylece Saigon Buffalo ilk galibiyetini almış oldu.



4. Maç - Team Aze(AZE) vs T1[20:30]

Serinin favorisi olmaya devam eden T1, AZE'e adeta toz yutturdu. Bütün objektiflerde söz sahibi olan, objektiflerde rakiplerini alaşağı eden T1; alınan katliamlarla beraber Baron Güçlendirmesine gerek duymadan maçı sonlandırdı. Ayrıca oynanan bu maç, MSI 2022'nin en hızlı biten karşılaşmalarından biri oldu.



5. Maç - fastPay Wildcats(IW) vs RED Canids(RED)[28:16]

Kıran kıranai aşırı heyecanlı bir maç izleyicilerin huzurundaydı. Erken oyun üstünlüğünü alan RED Canids, ne kadar tehlikeli olduğunu rakibine gösterdi. Ancak Wildcats
, üst düzey performans ile oyunu döndürmeyi başardı. Orta koridorda katliam alan Wildcats, hiç uzatmadan maçı sonlandırarak zaferi hanesine yazdırdı.

HolyPhoenix'in maç sonrasında verdiği röportaj hakkındaki haberimizi okumak için buraya tıklayabilirsiniz.



6. Maç - Royal Never Give Up(RNG) vs PSG Talon(PSG)[28:03]

Turnuvanın favorilerinden biri olan RNG, harika bir performans sergiledi. RNG oyuncuları maçın belli bir kısmında bireysel hatalar sergilemiş olsa da altın farkını her saniye daha da arttırmayı başardı. Önce Hextech Ruhu daha sonrasındaysa Baron Güçlendirmesi'ni alan RNG, rakibi PSG Talon'a karşı ezici bir galibiyet elde etti.


Haberimiz buraya kadardı limonlu soda severler, gelecek haberlerde görüşmek üzere!

Hiç yorum yok