Header Ads

LEAGUE OF LEGENDS 12.10 YAMA NOTLARI'NDA ŞAMPİYONLARIN TEMEL NİTELİKLERİ ARTIYOR!



League of Legends 12.10 Yama Notları'nda tüm şampiyonların temel nitelikleri güçlendiriliyor! Oyunun daha adil ve eğlenceli olabilmesi için Riot efendiler bir takım güç dengesine gidiyor!

Riot efendileri, oyunun daha zevkli olması için tüm şampiyonlara, objektiflere, kulelere bir takım dayanıklık ve güçlendirmeler veriyor.

Gelecek olan Yama Notları'nda güçlendirilecek temel nitelikler şöyle;

  • "Taban can
  • Seviye başına can
  • Seviye başına zırh
  • Seviye başına büyü direnci"


Sadece bununla kalmayıp bir takım; Baron, Kuleler ve Mana yenilemesine ait güçlendirmeler geleceği açıklandı.;

"Aynı zamanda dayanıklılıktaki bu artışın dengeli olarak uygulanabilmesi için Vadi'deki sistemlerde, söz konusu artışa bağlı olarak bazı düzenlemeler yapılması gerekecek. Bunlara hayatta kalma potansiyeline getirilen zayıflatmalarının yanı sıra Baron, kule ve mana yenilenmesi güçlendirmeleri de dahil."


Getirilecek olan güncellemenin amacı; "daha adil bir ortam ve oynanılabilir maçlar" için olduğunu söyleyebiliriz. Bir kasmış Suikastçı şampiyondan artık daha uzun sürede tek yiyebilirsiniz.(Yaşasın kör eden minik şeytan Teemo!)





Riot Games, gelecek olan güncellemeler hakkında şöyle özet geçti;

  • Oyuncular şampiyonlarının daha az hasar alıp verdiğini hissedecek.
  • Anlık hasar verebilen şampiyonları hızlıca skor alabilmek için daha fazla kaynak harcamak veya daha ileride olmak zorunda olacak.
  • Daha fazla karşı oyun fırsatı sunulacak.
  • Çatışmalar ve takım savaşları daha uzun sürecek.


Sizleri bu güncellemeler heyecanlandırdı mı? Nişancı karakterleri oynayan oyuncular çoktan sevinmiş olmalı. Yaşasın Tank şampiyonlar!

Daha fazlası için buraya tıklamanız yeterli. Sizleri Riot Games'in sayfasına yönlendirecektir.

Sevgilerle ve bol limonlu sodalarla kalınız!

1 yorum:

  1. Lole ilk başladığım zamanlardan (2012) 2020'nin sonlarına kadar destek, orman, orta koridor, üst koridor farketmeksizin tank oynuyordum. Bu bana böyle zevk veriyordu, tabi arada nişancıların tanklara acılar çektirdiği dönemler oluyordu ama nişancının harcadığı çaba bile bir heyecan veriyordu. Bu güncellemenin gelmesine çok sevineceğim, çünkü çaba harcamadan r tuşunu dürtüp 2 adet düz vuruşla bana tek atan Zedlerden bıktım.

    YanıtlaSil