Header Ads

HOLYPHOENIX'TEN RED CANIDS GALİBİYETİ HAKKINDA RÖPORTAJ!

HolyPhoenix, bayrakları astırtıyor!

11 Mayıs 2022 tarihinde fastPay Wildcats'in Brezilya takımı olan RED Canids'i yenmesinin ardından Anıl "HolyPhoenix" Işık, röportaj için ekranlara çıktı. Röportaj İngilizce gerçekleştiği için soruları ve cevapları size Türkçe bir şekilde aşağıda sunuyor olacağız;

(Röportajı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)



LoLEsports: Geçen sene gerçekleşen MSI'da Brezilya takımlarının üstesinden gelebilecek düzeyde değildiniz ama bugün intikamınızı aldınız. Bu rekabetten başarıyla ayrılmak nasıl hissettiriyor?

HolyPhoenix: RED Canids'e karşı 2-0 üstünlükle ayrılana kadar intikamımız son bulmuş sayılmıyor. Çabalamaya devam edeceğiz ancak bu galibiyetin oldukça iyi hissettirdiğini söylemek lazım. Elbette basit bir oyun değildi ve Brezilya'ya karşı galibiyet almak, Türkiye için büyük bir başarı. Bu kendilerine karşı ilk galibiyetimiz idi ve ikincisi de pek uzakta durmuyor. 



LoLEsports: Karşılaşma, özellikle senin için zorlayıcıydı. Hatırladığın üzere seçim ekranında seni hedefleyerek 4 şampiyon banını da sana karşı kullandılar. Bunu bekliyor muydun ve bu durumu nasıl karşıladın?

HolyPhoenix: Dün de RNG bana karşı 3 şampiyon banlamıştı ve Jhin seçiminde bulunmuştum. Bugün de RED Canids, Jhin tercihinde bulundu ve bunlar en iyi oynadığım 4-5 şampiyonun ellerimden kayıp gitmesi gibiydi. Ancak ne olursa olsun şampiyon havuzumda fazlasıyla seçeneğim var; bu oyunu, yanlış hatırlamıyorsam, 10 yıl gibi bir süredir oynuyorum ve belli zamanlarda bir çok şampiyonun OTP'siydim bu yüzden de pek umursamıyorum. İsterlerse 10 şampiyon banlasınlar, ben 11. şampiyonu seçerim.



LoLEsports: Geçtiğimiz sene Uluslararası şampiyona içerisinde Wildcats, daha çok HolyPhoenix üzerinden ilerliyorken bu sene takımca bir şeyler başarmaya başladınız. Kendinizi geçen seneye göre nasıl geliştirdiniz?

HolyPhoenix: Geçen sene Uluslararası karşılaşmalarda tecrübesi olan tek ben vardım ancak bu sene takımdaki herkes bu tecrübeye sahip. Bir buçuk yıla yakın bir süredir beraber olmamız, daha da iyi olmamızı sağlıyor. Benim düşünceme göre Serin ve Ferret uyumlu bir orta koridor/orman ikilisi, sinerjileri gayet yerinde. Ayrıca StarScreen'de Uluslararası sahne tecrübesiyle kendisini geliştirdi. En önemlisi ise geçen seneden dolayı hatalarımızı, yapmamız ve yapmamamız gerekenleri yeterince biliyor durumdayız.



LoLEsports
: Son olarak, sizi destekleyen taraftarlarınız bir hayli fazla. Onlara ne söylemek istersiniz?

HolyPhoenix: Sizleri seviyorum, teşekkür ederim. Burada, MSI'da, hepinizin gururlanmasını sağlayacağım, sağlayacağız.

Haberimiz burada son buluyor sevgili okurlar, gelecek haberlerde görüşmek üzere!

Hiç yorum yok