Header Ads

DEATH STRANDING 2 NORMAN REEDUS TARAFINDAN ONAYLANDI!

2019'da çıkan Death Stranding oyununun devamı geliştirilme aşamasında olduğu kesinleşti! Biraz daha kargo taşıyacağız gibi duruyor.

Death Stranding ve Metal Gear serisinin yapımcısı olan Hideo Kojima, 24 Nisan 2022 tarihinde stüdyo üzerinden fotoğraf paylaşıp hayranlarını meraklandırmıştı.


Fotoğrafta gördüğümüz cihazlar bütünü ise Playstation 5 üzerinde oyun geliştirmek için kullanılan bir kit. Kısacası bir çok hayranın yaptığı tahmin, doğru kapıya çıkmış.

Oyunun ana karakteri olan Sam Porter Bridges'i canlandıran Norman Reedus, bir internet sitesine yaptığı röportajda ikinci oyunun geleceğini onayladı. Leoedit sitesinde yapılmış olan uzun mu uzun röportaja ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bir çok konu hakkında gerçekleşen ve İngilizce olan bu röportajın Death Stranding hakkında ne içerdiğini kısaca sizlere sunalım;

"Her şeyi (ilk oyun) bitirmek 2 veyahut 3 yıl sürdü ve fazlasıyla emek harcadık. Oyun çıktı, çıkmasıyla beraber ödül yağmuruna tutuldu ve bu kazanılan ödüller küçümsenecek derecede de değildi. Bu yüzden hepimiz beraberce oyunun ikinci kısmını yapmaya başladık."

Norman Reedus'un bu sözleriyle Hideo Kojima'dan ikinci bir Death Stranding oyunu geleceği de kesinleşmiş oldu. Bilgilerimiz ne yazık ki bu kadarıyla kısıtlı, yeni bilgiler edindiğimizde sizlerle paylaşacağız!

Haberimiz buraya kadardı sevgili okurlar, gelecek haberlerde görüşmek üzere!

Hiç yorum yok