Header Ads

Wild Rift 2.6 Yaması İle Gelecek Olan Yenilikler Yayımlandı!


Hepinize selamlar efendiler! Bugün sizlerle Wild Rift 2.6 Yaması hakkında haberler yapıp incelemelerde bulunacağız. 

O da ne? Yeni şampiyon ve eşyalar mı? Ezreal ve Lux'a yeni kostüm mü? Umarız ana League of Legends oyunundaki gibi Lux ve Ezreal'i kostüm yağmuruna tutmazlar. Sıkı tutunun efendiler! Çok sağlam bir yama geliyor. İlk önce sizlerle gelecek olan şampiyonlar hakkında konuşalım;

Şampiyonlar

İşte gelen yeni olan şampiyonlar! Adaletin Kılıcı, Kayle ve Istırabın Kanatları, Morgana! 

İşte o görsel;



Her ne kadar kavga etseler dahi birbirini tamamlayan kardeşler Wild Rift'e geliyor! (Her kardeşin arasında olur böyle minimal kavgacıklar.) 

Bu iki kız kardeşten birini bedelsiz olarak alabildiğiniz "Adaletin Yolu" etkinliğinde Kayle ve Morgana arasındaki çekişmeye tanıklık edin. 

Bu aralar hiç doktora ihtiyacınız oldu mu? Olmuştur neden olmasın. Zaten Wild Rift'te bulunuyor. Fakat bu seferki doktor daha çekici ve daha manyak bir doktor. Karşınızda Görsel ve Yetenek Yenilemesi alan Dr. Mundo! Artık istediği yere daha rahat bir şekilde gidecek! Mindoooo!


Görseli;




Gelin hep birlikte yeni gelen eşyalara bakalım;

Bildiğiniz üzere ana League of Legends oyununda olan bir takım eşyalar Wild Rift'e gelmiş bulunuyor. İşte o eşyalar;

Kalkan Eşyaları

LoL'den Wild Rift'e gelen "Banshee'nin Duvağı" ve "Gecenin Kıyısı" ile ister büyücü ister suikastçı olun, can sıkıcı kitle kontrolünden kurtulabilirsiniz. 


Destek Eşyaları

"Hextech Mega Hızlandırıcı" ve "Ixtal Tohum Kavanozu" ile desteklerimizin yüzü azıcık da olsa gülüyor. 

Şampiyon Seçimi 

Şampiyon havuzunun genişlemesiyle beraber her iki takımın da şampiyon yasaklama sayısı 3'ten 5'e çıkıyor. Böylelikle diğer oyuncular da daha rahat şampiyonları yasaklayacak. (Oley be)


Evet birçok oyuncuyu mutlu edecek bir oyun modu geliyor. URF MODU WİLD RİFT'E GELİYOR! EVET DOĞRU DUYDUNUZ, URF! Sınırsız mana, düşük bekleme süresi ve yüksek eğlence!

Şimdilik bu kadar efendiler! Daha fazlası için buraya tıklamanız yeterli olacaktır. Limonlu sodalarınız ve porocuklar sizinle olsun efenim. Sağlıcakla kalınız.



Yazar: Metehan TATAR

Hiç yorum yok