Header Ads

Valorant'ın Yeni Ajanı Chamber'in Yetenekleri Ortaya Çıktı!



Havalı mı havalı bir girişle karşımıza çıkan Ajan Chamber hakkında artık daha da fazla bilgiye sahibiz. 16 Kasım'da oyuna eklenmesi beklenen ajanın ülkesinin Fransa olacağı da duyuruldu. 

Resmi Twitter hesabından yeni ajanımızın yeteneklerini de gösteren Valorant, ellerinize sağlık denilebilecek bir iş yapmış gibi görünüyor.

Chamber'ın Yeteneklerinin Sergilendiği Video:

Ajan Chambers’ın yetenekleri aşağıda sizleri bekliyor:

  • C Yeteneği: Düşmanları taramak için bir tuzak yerleştirin. Görünür bir düşman bu tuzak alanına geldiğinde geri sayım başlar. Alanın içinde kalan oyuncular bu tuzağın etkinleşmesiyle hareketleri yavaşlar.

  • Q Yeteneği: Ağır tekli tabanca kuşanmak için aktive edin. Daha iyi hedef almak için scope’u aktif ettiğiniz ağır tabancayı kuşanın.

  • E Yeteneği: İki teleport noktasını yerleştirin. Yerdeyken ve bir noktanın menzilindeyken, diğer noktaya hızlı bir şekilde ışınlanmak için yeniden aktif et. Teleport noktaları yeniden konuşlandırılmak üzere alınabilir.

  • X Yeteneği (Ulti): Herhangi bir doğrudan vuruşta bir düşmanı öldürecek güçlü, özel bir keskin nişancı tüfeği çağırmak için etkinleştirin. Bir düşmanı öldürmek, içinde kalan oyuncuları yavaşlatan kalıcı bir alan yaratır.

Hiç yorum yok