Header Ads

League of Legends'da İki Yeni Ejder Duyuruldu! | Hextech Ejderi ve Kimya Ejderi Yolda!



Geçtiğimiz saatlerde Riot Games tarafından yayımlanan videoya göre iki tane yeni ejder duyuruldu! Bu ejderlerin isimleri Hextech Ejderi ve Kimya Ejderi olarak kesinleşti. Bu ejderler tıpkı oyundaki gibi dört katledilmeden sonra(Jhin bunu beğendi) ruh verecek. Sizlerle beraber bu ejderlerin ne olduğunu öğrenelim!



İlk olarak Hextech ejderini tanıyalım;



Hextech Ejderi: Takımınız ejderi her katletmesinde ilave Yetenek Hızı ve Saldırı Hızı kazanacak. Statikk Hançer eşyasını herkes bilir değil mi? Eski 800k Yasuo'ların gözü o zamandan beri maalesef yaşlı halde. Artık bu dertleri sona erdi. Eğer ki Hextech ruhunu alırsanız, Statikk Hançer etkisi gibi zincirleme hasar ve yavaşlatma etkisi kazanıyorsunuz. 
Kog'Maw, Yasuo, Ashe, Corki, Camille, Draven gibi hasar odaklı şampiyonlar için ideal!

Bu ejder, üçüncü ejder olarak gelirse tıpkı Dağ ejderi gibi veya Alev ejderi gibi haritayı değiştirebilecek.

İşte o görüntü;  

  
Eğer Hextech ejderi haritaya hakim olursa, Vadi'de sizi belli yerlere götüren geçitler açılacak. Detayları henüz paylaşılmadı.



İkinci ejderimiz olan Kimya ejderimiz gelsin!


Kimya Ejderi: Takımınız ejderi her katletmesinde canı daha azken daha fazla hasar verecek. Başa baş takım savaşları daha adil ve eşit olmuş olacak. Çoğu kişi Ulti Kitabı Oyun Modu'nu oynamıştır, oynamayan yoktur heralde? Dört ejder aldığınızda tekrar dirilip minik bir süre olsa da savaşıp tekrar ölüyordunuz. Binevi Sion pasifi gibi düşünebilirsiniz, ki öyle. Aynı özellik Kimya ejderine geldi. Kısacası hepimiz birer Sion'cuk oluyoruz! Eğer ki Kimya ejderi haritaya hakim olursa yani üçüncü ejder olarak gelirse haritayı çürüterek belirli konumlarda kamuflaj bölgesi oluşturur.

İşte o görüntü;


Cho'Gath, Sion, Mundo, Maokai gibi her ne kadar, ''Ben ölmeyeceğim, öldüremezsiniz!'' sözleriyle kol gezen öldürülemeyen ölümlü tanklar için bu ejder ideal.

Şimdilik bu kadar. Sağlıcakla kalmanız dileği ile. Gelişmelerden haberdar olmak için takipte kalın!

Hiç yorum yok