Header Ads

League of Legends WORLDS 2021 | Galatasaray(GS) vs BEYOND Gaming

 


Hatırladığımız üzere Türkiye Büyük Finali'nde rakiplerini bir bir eleyerek ÅŸampiyon olan Galatasaray (GS), 2021 WORLD CHAMPIONSHÄ°P'e gitmeye hak kazanmıştı. 
  
  Bugün ise WORLDS 2021'in ilk ön eleme turları oynandı ve temsilcimiz Galatasaray Espor rakibi üzerine baskı kurarak ilk maçını kazandı. Peki ya bu karşılaÅŸmada neler mi oldu? Hadi hep beraber inceleyelim.


 Ã–ncelikle ÅŸunu söylemek gerekirse Crazy muhteÅŸemdi! Ãœst koridorda koruduÄŸu üstünlük sayesinde takımını hem kule olarak hem de altın olarak öne geçirmeyi baÅŸarıyor.

  Peki ya Mojito? Takımın öne çıkan isimlerinden biriydi. Takımının oluÅŸturduÄŸu pozisyonları çok güzel deÄŸerlendiren Mojito, takımının zaten kurduÄŸu üstünlüğü daha da ileriye taşıdı.

  Bolulu yine beklediÄŸimiz gibiydi. Gözde ÅŸampiyonunu bu maçta kullanan Bolulu muhteÅŸem hasarlar çıkartarak rakibine resmen korku saldı.

  Galatasaray Espo,r erken oyunda Element Ejder'lerini rakibe kaptırmış olsa da buna karşılık olarak iki tane Vadi'nin Alametini alarak kule farkını açıyor.

  Ä°leri safhalarda ise üst orman bölgesinde üstünlüğünü koruyup pozisyonunu oldukça iyi kuran Galatasaray Espor, Baron Nashor'u alıp koridorlardaki üstünlüklerini koruyor. 

  Ä°lk Baron'la umduklarını pek fazla bulamayan Galatasaray, ikinci Baron ile iÅŸini tamamen kökten çözmek için uÄŸraÅŸtığında bilin bakalım neler oldu?

  Ä°kinci Baronu da takımına kazandıran Galatasaray Espor oyuncuları, bu Baron'da tüm rakiplerini takım savaşında katlederek Worlds 2021 ön eleme turunda ilk galibiyetlerini hanelerine ekliyor.

Hiç yorum yok