Header Ads

League of Legends, Arcane Temalı Kostümlerini Yayınladı!


Riot'un Netflix yapımı animasyon dizisi Arcane'in yayınlanmasına haftalar kala oyunun içerisinde yer alacak bir kaç Arcane içeriği de oyunda yavaş yavaş yerini aldı.

Şimdilik yayınlanan içerikler arasında yalnızca Jayce ve Vi için kesin konuşabiliyoruz. Zira test sunucusundan sadece iki şampiyona ait içerik paylaşımı yapıldı. Jinx ve Caitlyn ise kostümleri gelecek olan diğer iki şampiyon arasında umuluyor. Zira TFT Set 6 içerikleri arasında daha önce oyunda görmediğimiz bir tasarıma ait Caityn ve Jinx, bizleri bekliyor.

TFT Set 6: Caitlyn ve Jinx sanat görselleri

İşte yeni gelecek Jayce ve Vi kostümlerinin sanat görselleri;

Arcane Jayce
Arcane Vi

Ayrıca Vi ve Jayce kostümleri ile beraber tanıtlan bir diğer kostümse Şanlı Blitzcrank oldu. Kostümlerin oyun içi görüntülerineyse aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz;


League of Legends'ın kendi resmi hesabından yaptığı bir açıklamaya göre, kostümlerin nasıl "kazanılacağına" dair bilgi daha sonra verilecek. Ancak sonrasında satış olur mu? olursa kostümlerin kaç RP'den satışa çıkacağına dair net bir bilgimiz haliyle yok. Ancak kostümlerin efektlerini dönüp bir daha inceleyecek olursak, değerleri en fazla 975 RP olacakmış gibi görünüyor. Aynı zamanda kostümler 11.22 yamasında bizlerle olacak.

Bizden şimdilik bu kadar. Konu hakkında haber geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz. Şimdilik sağlıcakla kalın!

Hiç yorum yok