Header Ads

İnceleme: League of Legends 11.20 Yaması Tier List!


Hepinize tekrar selam! Bugün çok farklı bir inceleme haberi ile karşınızdayız. 11.20 Yaması'nda en çok kazandıran 5 şampiyonu sizler için seçtik ve listeledik. Her rolden 1 tane olmak şartı ile, Rünler ve Seçilme oranlarını sizlerle beraber inceleyeceğiz. Çok uzatmadan ilk olarak Üst koridor beyciğimizle başlayalım, ne dersiniz? 

Sizleri şöyle alalım o zaman;



Üst Koridor'da En Fazla Kazanan Şampiyon! 


Yalnızların mekanı Üst Koridor. Ne gelen olur ne giden olur o koridorda. Ormancı bile gelmez oraya hatta oyunun en masum yaratığı olan Yampiri Yengeç'i bile alıp uğramazlar. Bazen bile sadece minyonlar olur o koridorda. Tek başlarına savaşır dururlar. 

Evet çok uzattık şimdi o şampiyona geçelim;

Havlayan köpek ısırmaz, Hav Hav Hav. Havlasam duyar mısınız sesimi mısralarımda? Bu replikler size hangi şampiyonu çağrıştırdı? Hem de Üst Koridor! Aa, biz hemen söyleyelim. Genellikle takımda olmadığı sanılıp 40- 45. dakikada ortaya çıkan bir köpek. 

Tek Sömürü Darbesi ile kafanızda büyük hasara yol açan bir köpek.


O Şampiyon NASUS!




Kumların Efendisi Nasus


Köpek beyciğimizin aslında yapması gereken bir şey yok. Sadece ilk olarak minyoncuk ve canavarcıklara Sömürü Darbesi (Q) ile son vuruş atması yeterli. Sonrasında ise şampiyonlara 2-3 Sömürü Darbesi(Q) atsın yeterli köpek beyciğimize! Siz bu şampiyona Koridor'u cehennem edin, gerekirse counter seçim atın yine bu karakter gelip size bonk atacak.

Bundan hiçbir şampiyonun kaçarı yok efendim. 

Rünler



(Minik Rünler'den Saldırı hızı, Değişken kuvvet ve Zırh girmeniz yeterli olacaktır.)

%7.54 
Seçilme Oranı her ne kadar ortalama düzeyde de olsa bu kazanmasına engel değil!

Nasus, %52.68 Kazanma Oranı ile 1. Sırada Yerini Alıyor!



İşte Ormancı Rol'ünde En Fazla Kazanan Şampiyon!

Şimdi sırada oyunumuzun Günah keçisi olan rol geliyor! Doğru tahmin ettiniz, Orman. Bu rol öyle bir roldür ki ne yapsanız takımınıza yaranamazsınız. O kadar yardım etseniz, Ejder'leriAlamet'leri gerekirse de tüm görevleri yapın en ufak hatalarında sizi suçlayacaklar. O nedenle bu rolü oynayan sabırlı olmalı.

İşte çok yetenek gerektiren, klavyenizin Q harfi ve Mouse ekipmanınızın Sağ Tıklaması sağlamsa gerisini atmanız yeterli! 

İşte o şampiyon; 


Wuju Üstadı Master Yi

Bu şampiyon hakkında sayısız cümleler söylenebilir aslında ama en net ve özetleyici bir yazı yazmak gerekirse, Q ve Sağ Tık. Başka söze gerek yok. 

Rünler


%12.48 
Seçilme Oranı olan Master Yi oldukça popüler!

Master Yi, %52.89 
Kazanma Oranı ile Ormancı Listemizin 1. sırasında yer alıyor!


Sıradaki koridor Orta Koridor! Bilerek besleyenlerin, türlü türlü oyunların olduğu, dakika 15'ten sonra Aram haritasına dönen tek koridor! Ormancı'ların, Destek oyuncularının uğrak mekanı olan Orta Koridor, Sihirdar Büyüleri olmayan oyuncular için biçilmiş bir kaftan! Listemizde 1 tane Mavi bir kuş mevcut.

Uzatmadan Listeye geçelim!

Orta Koridor'da En Fazla Kazanan Şampiyon




Buz Ankası Anivia



Erken oyunda ve oyunun ilerleyen 
safhalarında oldukça güçlü olan Anivia, bir anda oyunun kaderini değiştiren şampiyonlardan biri olabiliyor. Bu nedenle Orta Koridor vazgeçilmezlerinden kabul ediliyor. 

Rünler



%2.63 Seçilme Oranı ile oldukça az oynanan bir Orta Koridor şampiyonu ama bu kazanmasına engel olmuyor!

Anivia, %52.45 Kazanma Oranı ile Orta Koridor listemizin 1. sırasında yer alıyor! 

Şimdi sırada Alt Koridor var efendim! Bu Koridor'u kazanırsanız oyunu kazanmış olursunuz. Ama kaybederseniz oyunu uzatma gibi seçeneklere girersiniz. Eğer olmuyorsa direk Surrender/FF der ve yeni oyuna geçersiniz. Gelin sizinle beraber Nişancı'lar listemize bakalım.

Sırada güzelliği ile oyuncuları kendine çeken şampiyon var! Hayır canım Katarina değil, Miss Fortune!

Alt Koridor'da En Fazla Kazanan Şampiyon



Ödül Avcısı Miss Fortune


Son günlerde oldukça popüler olan Miss Fortune, Sihirli Yıldız Rünü ile beraber oldukça can yakıyor. 11.21 Yaması'nda zayıflatılmaya maalesef yüz tuttu. Üzgünüz Miss hanım, güzellik ve çekicilik bir yere kadar.

O Yama Notları'na buradan ulaşabilirsiniz.

Rünler



Miss Fortune %30.92 Seçilme Oranı ile popülerliğin zirvesini yaşıyor.

%53.09 Kazanma Oranı ile Listemizin 1. Sırasında yer alıyor!



Alt Koridor'da En Çok Kazandıran Destek Şampiyonu

Nişancı Destek'siz, Destek Nişancı'sız olmaz. Her ne kadar kavga etseler bile yan yana gelince sarsılmaz bir ikili olabilirler. Hiç tahmin edemeyeceğiniz bir şampiyon geliyor, hazır mısınız?


O şampiyon;

Dikenli Cazibe Zyra 

Haritayı çiçek bahçesine çevirip kanser ettiren Destek karakteri. Hani; ''Gülü seversen dikenine katlanırsın'' diye bir söz vardır bu şampiyon gülü sevmeseniz bile size zorla sevdirtiyor. İşte o kadar kanser.

Rünler



%6.05 Seçilme Oranı ile Ortalama Oyun pöpülerliğine sahip.

%52.23 Kazanma Oranı ile En Yüksek Destek Rol'ünde Kazanan Şampiyon Oldu!


Şimdilik bu kadar efendim! Kendinize iyi bakmanız dileği ile, sağlıcakla ve takipte kalın!

Hiç yorum yok