Header Ads

Yeni RPG Oyunları Oyuncularla Buluşuyor



Assassin’s Creed, Call of Duty ve Borderlands gibi popüler serilerde çalışan geliştiricileri birleşip ortak bir stüdyo kurdular. Kurulan bu yeni stüdyonun ismi ise Nesting Games. Stüdyonun kurulma amacı ise devasa açık dünyalar olmadan AAA oyunlar kalitesinde RPG’ler ortaya çıkarmak. 


STÜDYONUN AMACI KALİTELİ RPGLER ÇIKARMAK

Ubisoft’un uçsuz bucaksız dünyalarını tasarlamaktan sıkılmış geliştiriciler, Call Of Duty ve Borderlands gibi popüler serilerde çalışanlar ile beraber Quebec’te yeni bir stüdyo kurmaya karar verdiler. Bütün bunların sonucunda da oyun dünyasına Nesting Games isminde yeni bir stüdyo katıldı. Stüdyonun tek amacı, tek oyunculu RPG’ler geliştirebilmek. Ancak bu oyunlarda devasa açık dünyalar bulunmayacak.

Stüdyonun Kreatif Yönetmeni Jordane Thiboust konuyla alakalı şu açıklamayı yaptı;

Büyüleyici karakterlere, güçlü hikaye anlatımına ve oldukça iyi bir oynanışa odaklana RPG’leri geri döndürmek istiyoruz. Temizlenmesi gereken simgelerle donatılmış “devasa açık dünya” modelinden uzaklaşıyoruz. Deneyimlere geri dönüyoruz. İçeriklere odaklanarak oyuncuların zamanlarına değer katmak istiyoruz, çünkü oyuncuların zamanlarına değer veriyoruz. Yapacağımız oyunları 30 dakika veya 2 saatlik oturumlar için oynamaya kendinizi hazırlayın. Bu sürede alacağınız şey her daim ilginç içerikler ve yaşadığınız deneyimden memnun oyuncular olacaksınız.

Nesting Games şu anda 18 kişilik ufak bir ekipten oluşuyor. Ekipte yer alanların isimlerini merak edenler için bağlantımız burada. Ancak ekip henüz tam anlamıyla tamamlanmış değil. Hala daha ekipte eksik pozisyonlar bulunuyor. Bu pozisyonlar; karakter sanatçısı, 3D animatör, uzman 3D sanatçısı veya AI programcılar ve diğerleri diye uzayıp gidiyor.

Şirketin ilk oyununu deneyimleyebilmemiz haliyle birkaç yıl alacak. Ancak stüdyonun geliştireceği oyunların yayıncılığını Digital Bros, 505 Games gibi büyük büyük şirketlerin üstlenmesi gayet sevindirici.



Hiç yorum yok