Header Ads

Sihir Avcılarını Tanıma Broşürü | Devrimden Önceki Son Adımlar!



Bizler gizlenmiş olanlarız. Korkutulanız. Öldürülen ve hapsedileniz. Bizler avlananlarız. Gücümüzden korkanlar tarafından, gücümüzden yararlanmayı bile bilemeyenler tarafından katledilenleriz.

Büyü, doğanın bize bahşettiği bu saf güç. Bizden ne istiyorlar? Bizler, yüzlerce yıl önce onlara saldıran kişiler değiliz. Bizler, prangalara vurdukları insanlar, aynı zamanda onların da halkıyız. Onlar ne kadar Demacia'lıysa biz de o kadar Demacia'lıyız.

Peki bizler yine bizi avlayanları ne kadar tanıyoruz? Prangalarımızı bağlayanları nasıl fark edebiliriz? Kapı deliğinden bizlere gülümseyip arkasında büyükeserler tutanları onca insan arasından nasıl anlayabiliriz?



İşte tam da yerindesiniz, sakın bu broşürü saklamayın, ezberleyin ve sonrasında da mümkünse büyü içermeyen bir ateşle yakıverin. Büyüyle yakılan ateşin bile kokusunu alabiliyor bu terbiyesizler!

Hancı Aurel'in kızını tanıyor musunuz? Hani şu salkım salkım sarı saçları olan küçük kız. Evet, onun peşine bile düşmüşlerdi! Sonuç kötü kötü olmasa da az kalsın içimizden birisini de kaybediyorduk. Neye mi benziyordu? Özellikleri mi nelerdi? 

Hadi vakit kaybetmeden broşürü okuyun, daha listede çok isim var!



Bölümü: İknacı Sihir Avcısı

Asıl amacı: Halkı ikna edecek tatlı sözler söylemek ve hatta onları korkutup sindirmeye çalışmak. 

Nasıl fark edilir?: Bu birimler halkın arasına karışıp insanları etraflarına toplamayı çok severler. Hatta bundan gizli gizli zevk bile alırlar. İnsanları etraflarında topladıklarını anladığınız anda yavaş yavaş tüyün. Sakın büyü yapmayın!

Yobazlık düzeyi: Şunun suratına bakın, yobazlık akıyor! Kendi çapında bir etkileme yetenekleri olsa da etkileyici olmaya o kadar çok zaman harcıyorlar ki etraflarındaki büyücüleri fark bile etmiyorlar. Ama siz yine de bulunduğunuz bölgeden kaçın, asla yalnız gezmezler!


Bölümü: Soruşturmacı Sihir Avcısı

Asıl amacı: Masumane amaçlarla bizlere yardımcı olmaya çalışan Demacia'lıları sorgulamak ve ağızlarından laflar almaya çalışmak. Düpedüz terbiyesizlik!

Nasıl fark edilir?: Burunlarını görebiliyor musunuz? Nasıl da havada, nasıl da yükseklerden konuşuyorlar. Sanırsınız kralın akrabası! Aslında bu olası bir durum ki bu yozlaşmışlıkta... Aman arada takındıkları hoş tavırlara, tatlı dillerine inanmayın. Hepsi sizin kötülüğünüzü düşünüyor, kuyu kazıcılar!

Yobazlık düzeyi: Burunlarını sokabildikleri her yere sokarlar ve hiçbir kuvvet onları engelleyemez. Neden mi? Yüce krallarının yüce izinlerini ellerinde tutuyorlar da ondan! Kralcıklarına öyle bağlılar ki kendi kızlarını bile soruştururlar. Dostlarınızı uyarın, sakın ağızlarından bir şey kaçırmasınlar. Kötü onlar, gerçekten.


Bölümü: Galeyancı Sihir Avcısı

Nasıl fark edilir?: Onları... Onları fark etmekte zorlanacağınızı sanmıyorum. Gerçekten. Onlar, yani Galeyancı'lar pek çok büyücünün gördüğü son yüz olarak geçti anılarımıza. 

Kendileri halkın içine çıkmazlar ve hatta kendi sihir avcı bölükleri bile onlarla pek anlaşamaz. Aldığımız pek çok bilgiye göre onların da içlerinde bol bol sihir yattığını ama bizlere... İhanet ettiklerini öngörüyoruz.

Yobazlık düzeyi: Büyüyü görebiliyorlar. Büyüyü şekillendirebiliyor ve hatta durdurabiliyorlar. Ama bunu büyü kullanabilenleri durdurmak, yakalamak ve hatta onları yok etmek için kullanıyorlar. Bu çok iğrenç. Hem de çok.


Aman okuduktan sonra bu broşürü yakmayı unutmayın, yaktığınız ateşi de iyice bir söndürün. Merak etmeyin, bu günler de geride kalacak. Aklımızda bir plan var ama bu plan işlenene kadar saklanın, gizlenin ve bu broşürdekilere sakın ama sakın yakalanmayın.

Şu an plan hakkında bir şey söyleyemesek de merak etmeyin. Plan başladığında bunu hem hissedecek hem de görebileceksiniz.

Artık kaçmaya gerek kalmayacak, karanlıkların arkasında gizlenmek zorunda kalınmayacak. Biz, Demacia'lıyız, biz de bu ülkenin vatandaşıyız.

Hakkımız olan taç ise tacı alırız. Hakkımız olan bir taht ise tahtı. Herkes eşit kalana dek gölgeleri sevin, gölgelerde kalın ve gerek olmadıkça büyü yapmayın.

Not: Herkese broşür dağıtamadık, sen de arkadaşlarına broşürde geçenleri anlat. Yakmadan önce ezberle hani, olmadı sonra yakarsınız. Ama anlat bak sakın unutma, Demacia'nın kaderi senin elinde!

Hiç yorum yok