Header Ads

Kahramanların Şafağı | Işık Muhafızları da Neyin Nesi? | NEİNNESİ Serisi!

 


E peki ne işe yarıyor bu Işık Muhafızları?

Çatışmanın başında en yüksek cana sahip ışık muhafızı, saldırı hızı da sağlayan bir kalkan kazanır. Kalkan, süresi dolduktan (veya yok edildikten) sonra en düşük cana sahip takım arkadaşına geçer ve ona da saldırı hızı sağlar.




Çifte akıncılar: Olaf ve Irelia!

Olaf ve Irelia hem ışık muhafızı hem de akıncıdır. Olaf'ın yeteneği ona saldırı hızı kazandırır. Bu ilave, canı azaldıkça artar. Irelia'ysa birkaç saniyeliğine hasar azaltma etkisi kazanır ve daha sonra yeteneğiyle büyü hasarı verir.


Suikastçı mı arıyordunuz yoksa bir dinçleştirici mi?: Pyke ve Rakan!

Pyke, TFT'ye önceki setlerde sahip olduğu yetenekle birlikte geldi ve yine bir suikastçı. Rakan'sa bir dinçleştirici ve yeni bir yeteneğe sahip. Büyü hasarı veren bir tüy fırlatıyor! Tüy ona geri geldiğinde yakınındaki takım arkadaşlarını iyileştiriyor.



"Ah o eski Galio'lar ah!": Galio!

Galio, yeteneği sayesinde epey dayanıklı bir birim. İlk olarak bir hasar azaltma etkisi kazanıyor ve yakınındaki tüm rakipleri kışkırtıyor. Daha sonra da onlara büyü hasarı veriyor ve engellediği hasara eşdeğer miktarda iyileşiyor. Galio aynı zamanda şövalye ve ejderi.


Kaçıyor, sallanıyor ve vuruyor: Akshan!

Akshan, ışık muhafızı ve kolcu özelliklerine sahip. Saldırıları hedefin zırhını birkaç saniyeliğine %50 azaltıyor. Yeteneği sayesinde en uzaktaki rakibe doğru sallanıyor, hedef alınamaz hale geliyor ve kısa süreliğine saldırı hızını arttırarak saldırmaya devam ediyor.




Hadi bir de mağazaya uğrayalım: Eşyalar!

Galio ve Irelia, yeteneklerinden dolayı savunma eşyalarını etkili bir şekilde kullanabiliyor. Akshan ve Olaf içinse saldırı eşyalarını tercih etmelisiniz. Akshan Son Fısıltı'yla muhteşem bir sinerji oluştururken, Olaf iyileştirme eşyalarına ihtiyaç duyuyor. Pyke için en iyi seçenekse Donmuş Yürek.



Takımlar çok heyecanlı, Işık Muhafızları ise görev aşkıyla yanıp tutuşuyor. En son Viego'nun pek uğraş verilmeden durdurulmasıyla beraber muhafızlarımızın canları çok sıkkın. Hadi onları TFT'nin arenalarında meşgul edelim.

Ve kimseye söylemeyin ama Kaotik Umbra'yı biz saklıyoruz. Sakın bak, altınlar gözünü kör etmesin, o çok tatlı, limonlu soda bile içiyor!

Unutmayın, Penguş çok tatlı ve arenanın hala temizlenmesi gerekiyor. Hem de spatula ile! Sözü geçmişken, en son spatulayı nereye bırakmıştık? Aman, buluruz yenisini, artık bol bol veriyorlar sonuçta!





Hiç yorum yok